A liberalizmus miért ilyen?
A liberalizmus miért akarja ránk erőltetni a dolgait? Abortusz LMBTQ?
Az abortuszt úgy ahogy van én betiltanám, max ha az orvos mondja nyomós indokból, akkor adnék engedélyt rá!
Az LMBTQ-val se értek egyet elbeszélgetek velük normálisan más témában, de a liberális ne tolja a gyerkem képébe az LMBTQ cuccát.
A gyerekemet nem leszek hajlandó ilyen iskolába rakni.
Nem, keresztény iskolába se szeretném, mert az ő döntése, hogy hisz vagy nem!
... nem intézményesíti az azonos neműek házasságát.
... nem engedélyezi azonos neműek örökbefogadását (szivárványcsaládok létét).
... nem lép be a genderideológiát normává tevő Isztambuli Egyezménybe, melynek nyelvezetéből süt a férfiellenes feminizmus.
... területén LMBTQ-ideológia mentes övezeteket „engedélyez” vagy egyenesen támogat.
@hogyha az egyház nem ezt hirdeti, akkor az egyház is bűnrészes.“
Tehát nekem, nekünk bólogatni kell, ha meg a keresztényértékeket védem, kiteszen a nemzti zászlót profilképnek, akkor jön:
Te ná*i vagy, te ras***ta vagy...
A lényeg, hogy : A fehér, keresztény heterosszexuàlis=rémisztő képződmény azzal nincs gond, mert megtehetik.
Kettősmérce
A liberalizmus éppen olyan ideológia, mint a többi.
Nincsen különbség.
Ugyanúgy nem tűri a kritikát,más véleményeket, mint a többi ideológia.Csak, saját keretein belül.
A szocializmusban is lehetett kritikát megfogalmazni, de csak az ideológia keretein belül.
Már az első mondatod se igaz, a többit el se olvastam. A liberalizmus az egyén szabadságáról szól, tehát nem akar rád erőltetni semmit. Te döntesz. Persze vannak határok.
Jelzem nem vagyok liberális.
" A liberalizmus az egyén szabadságáról szól"
Akkor az miért van, hogy egyre libsik életveszélyesen megfenyegették Dúró Dórát, amiért ledarálta a b**imesekönyvet?
Nem csak Dórát.
Schittl Esztert is a Citizen Go munkatársát, úgy látszik a liberáliséknál ez a menő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!