Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberalizmus miért ilyen?

A liberalizmus miért ilyen?

Figyelt kérdés

A liberalizmus miért akarja ránk erőltetni a dolgait? Abortusz LMBTQ?

Az abortuszt úgy ahogy van én betiltanám, max ha az orvos mondja nyomós indokból, akkor adnék engedélyt rá!

Az LMBTQ-val se értek egyet elbeszélgetek velük normálisan más témában, de a liberális ne tolja a gyerkem képébe az LMBTQ cuccát.

[link]

[link]

A gyerekemet nem leszek hajlandó ilyen iskolába rakni.

Nem, keresztény iskolába se szeretném, mert az ő döntése, hogy hisz vagy nem!

[link]

... nem intézményesíti az azonos neműek házasságát.

... nem engedélyezi azonos neműek örökbefogadását (szivárványcsaládok létét).

... nem lép be a genderideológiát normává tevő Isztambuli Egyezménybe, melynek nyelvezetéből süt a férfiellenes feminizmus.

... területén LMBTQ-ideológia mentes övezeteket „engedélyez” vagy egyenesen támogat.

@hogyha az egyház nem ezt hirdeti, akkor az egyház is bűnrészes.“

Tehát nekem, nekünk bólogatni kell, ha meg a keresztényértékeket védem, kiteszen a nemzti zászlót profilképnek, akkor jön:

Te ná*i vagy, te ras***ta vagy...

A lényeg, hogy : A fehér, keresztény heterosszexuàlis=rémisztő képződmény azzal nincs gond, mert megtehetik.

Kettősmérce

2020. szept. 29. 20:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk a liberális ideológiának csak egy csökevénye ez a véleménydiktatórikus oldal, de az lmbtq politikával én sem értek egyet, az tolerancia csupán annyi, hogy megtűrünk/elfogadunk valakit olyannak amilyen, ehhez lépest mintbaz eurovízióban, és már az oscaron is hallatlan előnnyel jutalmaznak mindenkit, aki a legreprezentatívabb tömegen kívülre esik.
2020. szept. 29. 21:06
 12/33 anonim ***** válasza:
80%

Élvezet ezt a magasröptű beszélgetést olvasni :D mint a duzzogó 10 évesek.

Szóval Te most leírtad néhány dologról a véleményedet, ez így rendben is van. Bár ahhoz, hogy értelmes párbeszéd alakuljon ki, ahhoz érveket is írhatnál, hogy miért gondolod úgy ahogy.

Aztán sérelmezted, hogy vannak, akik nem értenek egyet azokkal az értékekkel, amik neked fontosak, majd kettős mércének nevezted ezt, holott előtte végig azt ecsetelted, hogy te mikkel nem értesz egyet.

Szóval szerinted miért van kettős mérce?

Csak mert én azt látom, hogy az egyik oldal köcsög libsizik, a másik meg szemét nácizik, pont, mint az oviban. De értelmes párbeszédet keveset látok...

2020. szept. 29. 21:12
 13/33 anonim ***** válasza:
43%
Az Abortusszal mi a probléma ? Én még senkitől nem hallottam, hogy azt parancsolta neki valami felsőbb hatalom , hogy te neked abortuszod lesz
2020. szept. 29. 21:49
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
A pillanat, amikor a kettős mércéről hisztizik az, aki az egész kérdése leírásában kettős mércével ítélte meg a dolgokat. Felbecsülhetetlen.
2020. szept. 29. 21:51
 15/33 anonim ***** válasza:
Egyébként igen de hát istenem ennyire telik
2020. szept. 29. 21:54
 16/33 anonim ***** válasza:
39%
14! Általában pont az szokott kettös mércével vádolni másokat aki maga jól ismeri milyen az, mivel maga is sokat használja.
2020. szept. 29. 22:01
 17/33 A kérdező kommentje:

Nem veszed észre, hogy amit leírtam, az pont ti vagytok? Amit ti hírdettek az mehet, de amit a másik az nem, ha ellentétes veletek.

2020. szept. 29. 22:10
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ott kezdődik a probléma, hogy a jobboldal által kreált rémkép alapján képzeled el a liberálisokat. Én egy értelmiségi anyuka vagyok, 3 kislányom van, egy multinál dolgozom, és az ismerőseim 99%-a liberális (Fidesz szavazó és ellenzéki vegyesen). Elmondom mit gondolunk a fenti témákról:

- LMBTQ: A szexualitás legyen mindenkinek a szabad döntése, magánügye. A hetero, meleg, helikopters, stb beállítottsággal semmi probléma, többletjogok, felvonulás, külön WC stb senkinek nem jár.

- Abortusz: A legfontosabb, hogy senki nem jusson abba a helyzetbe, hogy abortuszra legyen szüksége. Felvilágosítás, védekezés, stb. Végszükségen viszont tehesse meg.

- Fehér, keresztény, heteroszexuális: Nincs ezzel semmi gond, én is az vagyok. De ha ezt akarjuk rákényszeríteni mindenkire, az valóban szörnyű volna.

2020. szept. 29. 22:14
 19/33 A kérdező kommentje:

“Abortusz: A legfontosabb, hogy senki nem jusson abba a helyzetbe, hogy abortuszra legyen szüksége. Felvilágosítás, védekezés, stb. Végszükségen viszont tehesse meg.”

Naponta tudod hány abortusz van? Rengeteg. 😞😢

Sajnos sok ember ha kell hanem abortuszozik. 😞

2020. szept. 29. 22:21
 20/33 anonim ***** válasza:
66%

19. Tudom, hogy sok abortusz van. De ez hogy jön az álláspontomhoz? Mindenki egyetért abban, hogy csökkenteni kell a számát. Szerinted tiltással, szerintem meg felvilágosítással, olcsó védekezéssel, stb.

> Sajnos sok ember ha kell hanem abortuszozik.

Mégis mit jelent ez? Az is "abortuszozik", aki nem terhes? Vagy aki gyereket akar? Vagy valaki szeret befeküdni egy lepukkant kórházba, és csak úgy kikapartatni a méhét?

2020. szept. 29. 22:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!