A liberalizmus miért ilyen?
A liberalizmus miért akarja ránk erőltetni a dolgait? Abortusz LMBTQ?
Az abortuszt úgy ahogy van én betiltanám, max ha az orvos mondja nyomós indokból, akkor adnék engedélyt rá!
Az LMBTQ-val se értek egyet elbeszélgetek velük normálisan más témában, de a liberális ne tolja a gyerkem képébe az LMBTQ cuccát.
A gyerekemet nem leszek hajlandó ilyen iskolába rakni.
Nem, keresztény iskolába se szeretném, mert az ő döntése, hogy hisz vagy nem!
... nem intézményesíti az azonos neműek házasságát.
... nem engedélyezi azonos neműek örökbefogadását (szivárványcsaládok létét).
... nem lép be a genderideológiát normává tevő Isztambuli Egyezménybe, melynek nyelvezetéből süt a férfiellenes feminizmus.
... területén LMBTQ-ideológia mentes övezeteket „engedélyez” vagy egyenesen támogat.
@hogyha az egyház nem ezt hirdeti, akkor az egyház is bűnrészes.“
Tehát nekem, nekünk bólogatni kell, ha meg a keresztényértékeket védem, kiteszen a nemzti zászlót profilképnek, akkor jön:
Te ná*i vagy, te ras***ta vagy...
A lényeg, hogy : A fehér, keresztény heterosszexuàlis=rémisztő képződmény azzal nincs gond, mert megtehetik.
Kettősmérce
31# én nem sértődtem meg
🤗
Nézd meg pl az Európai Unió úgynevezett liberalis felszólalóit, általuk készített jelentéseket, a mondanivalójukat...szenny a javából. Hogyan viszonyulnak a migráció kérdéséhez, hogyan kezelik 2015 óta??
Olvasd el itthon a Hírklikket, Ezalényeg- et. Tele van olyan írásokkal, ami tipikus liberálfasiszta hozzáállás.
Nézd meg, hogy hogyan áll be mondjuk a Momentum általuk kirekesztettnek vélt csoportok mögé, és szabadságharcosnak állítják be magukat.
Ja ezeket te nem érzékeled, akkor nyilván nem is tudod értelmezni Fügedi gondolatait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!