Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberalizmus miért ilyen?

A liberalizmus miért ilyen?

Figyelt kérdés

A liberalizmus miért akarja ránk erőltetni a dolgait? Abortusz LMBTQ?

Az abortuszt úgy ahogy van én betiltanám, max ha az orvos mondja nyomós indokból, akkor adnék engedélyt rá!

Az LMBTQ-val se értek egyet elbeszélgetek velük normálisan más témában, de a liberális ne tolja a gyerkem képébe az LMBTQ cuccát.

[link]

[link]

A gyerekemet nem leszek hajlandó ilyen iskolába rakni.

Nem, keresztény iskolába se szeretném, mert az ő döntése, hogy hisz vagy nem!

[link]

... nem intézményesíti az azonos neműek házasságát.

... nem engedélyezi azonos neműek örökbefogadását (szivárványcsaládok létét).

... nem lép be a genderideológiát normává tevő Isztambuli Egyezménybe, melynek nyelvezetéből süt a férfiellenes feminizmus.

... területén LMBTQ-ideológia mentes övezeteket „engedélyez” vagy egyenesen támogat.

@hogyha az egyház nem ezt hirdeti, akkor az egyház is bűnrészes.“

Tehát nekem, nekünk bólogatni kell, ha meg a keresztényértékeket védem, kiteszen a nemzti zászlót profilképnek, akkor jön:

Te ná*i vagy, te ras***ta vagy...

A lényeg, hogy : A fehér, keresztény heterosszexuàlis=rémisztő képződmény azzal nincs gond, mert megtehetik.

Kettősmérce

2020. szept. 29. 20:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
58%
Ne sértődj meg, inkább mutasd be hogy hol van ez a fene nagy kirekesztés, moscskolódás a liberális oldalon? Van valami Bayer show-hoz hasonló műsoruk, vagy Vadhajtások szerü oldaluk, esetleg egy flegma, a kérdésekre nem válaszoló cinikus miniszterelnökük?
2020. szept. 30. 13:35
 32/33 anonim ***** válasza:

31# én nem sértődtem meg

🤗

Nézd meg pl az Európai Unió úgynevezett liberalis felszólalóit, általuk készített jelentéseket, a mondanivalójukat...szenny a javából. Hogyan viszonyulnak a migráció kérdéséhez, hogyan kezelik 2015 óta??

Olvasd el itthon a Hírklikket, Ezalényeg- et. Tele van olyan írásokkal, ami tipikus liberálfasiszta hozzáállás.

Nézd meg, hogy hogyan áll be mondjuk a Momentum általuk kirekesztettnek vélt csoportok mögé, és szabadságharcosnak állítják be magukat.

Ja ezeket te nem érzékeled, akkor nyilván nem is tudod értelmezni Fügedi gondolatait.

2020. szept. 30. 14:55
 33/33 anonim ***** válasza:
Konkrétabbat is tudsz? A kirekesztettnek vélt csoportok támogatása nem feltétlenül baj, és nem kell, hogy mocskolódással, kirekesztéssel járjon. A két oldalt (most először) megnyitottam, szintén nem láttam első blikkre mocskolódást, kirekesztést.
2020. szept. 30. 15:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!