Támogatnád azt, hogy az iskolában emeljék a Testnevelés órák számát, és tanítsanak a gyerekeknek boxot, karatét, és thaiboxot?
Szerintem jó lenne, mert a gyerekek egyre kövérebbek és egyre inkább a számítógép előtt ülnek, és az aggressziójukat sem tudják levezetni.
Ti mit gondoltok?
Sőt,javasolnék sok más hülyeséget is. Egyáltalán, az lenne a jó, ha mindenki azt csinálná, amit szeretne. Az iskola szót is át lehetne keresztelni.
Hülye, robotizálható emberekkel egyébként is könnyebb. Gondoljunk bele: az ember a poharát leteszi valahová, másnap ott találja. Ezzel szemben egyesek meg össze vissza mászkálnak. Aztán csodálkozunk, ha nincs rend.
Én azt támogatnám,hogy a testnevelést töröljék el.
Helyette, legyen kötelező sport és a diák dönthet,hogy úszni akar, kosarazni, focizni, vívni, teniszezni....stb
Mi az hogy emelni???
Csökkenteni kéne inkább,ember!
Az iskolákban MÁR MEGEMELTÉK a testnevelés órák számát. Hol voltál az elmúlt 5 évben? Mindennapos testnevelés van ma már minden évfolyamon 1-12. osztályig.
Az pedig hogy MIT csinálnak a gyerekekkel a testnevelés órákon az az iskola és a testnevelők szabad döntése. Gyerekem iskolájában a testnevelés órák egyikén jógáznak, ahogy másik gyerekemnél volt karate oktatásra is lehetőség. A középiskolások pedig ha egyesületbe járnak sportolni akkor heti 2 testnevelés órájukat kiválthatják vele, legyen ez lovaglás vagy korcsolyázás akár. A gyerekem most éppen bokszolni jár.
Ha szeretnéd hogy az iskoládban legyen ilyenre lehetőség akkor vesd fel és próbáljatok meg hozzá edzőt keresni. A közeli sportklubok néha vevők az ilyen kezdeményezésekre, mert onnan lesz később sportolójuk ha az iskoláskorban be tudják nekik mutatni és meg tudják velük szerettetni.
Inkább a matekot, nyelvtant és nyelvet emelném. A kompetencia felmérések alapján (is) ráférne a magyarokra. A tesi így is sok. Ilyen formában nincs értelme. Szekrény ugrás, kötélmászás, fejen állás a legtöbb embernek kínzás. Én is félve mentem tesire. Majdnem sikerült velem megutáltatni a sportot.
Az pedig, hogy egy gyerek kövér, gépfüggő és agresszív, az nemcsak az iskola hibája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!