Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a halálbüntetés...

Támogatnád a halálbüntetés bevezetését?

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 15:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező kerülj be oda és meglátod a "luxusszállodát". Az ilyeneket mint te kéne maciba tenni és egy napra becsukni egy ilyen "szállodába" délben sírnál Anyukád után.
2020. szept. 4. 16:07
 12/38 anonim ***** válasza:
59%
Én is a #6-al értek egyet. Én alapvetően pártolnám, egyedüli ok, amiért nem az az hogy ártatlanul is kivégezhetnek valakit, illetve a jelenlegi formájában nem elég visszatartó erő.
2020. szept. 4. 16:08
 13/38 anonim ***** válasza:
28%

Hát ahonnan a legtöbb bűnöző jön, ahhoz képest tényleg luxusszálló. Más kérdés hogy aki bűnözik, annak utána ne járjon a szája! Az hogy egyesek kártérítést kapnak, az felháborítóan botrányos.

2020. szept. 4. 16:12
 14/38 anonim ***** válasza:
85%
És akkor a Fideszes bíróság dönti el, hogy ki hal meg? Inkább nem köszi.
2020. szept. 4. 16:18
 15/38 anonim ***** válasza:
85%

Nyomjad csak a hülyeségedet, de ehhez kár kérdést gyártani. Az a baj veled, hogy nem fogod fel, mit is jelent egy tényleges életfogytiglan. Azt elhiheted, hogy nem örülnek neki, hogy "jajj, de jó, hátralévő életemben szophatok a luxusböriben :3".

Nézd már meg az embereket. Lázadoznak azért, mert a koronavírus miatt néhány hétig nem lehetett akárhová és akármikor elmenniük, nem egy ember depresszióba esett ettől, rohadtul megviselte őket. És akkor most ehhez mérd egy tényleges életfogytiglan súlyát...De persze nem hiszem, hogy felfogsz bármit is abból, amit írok.

2020. szept. 4. 16:23
 16/38 anonim ***** válasza:
40%

Elég rosszul fogalmaztad meg a szavazási lehetőségeket. Mivel azt írod az igen lehetőségnél, hogy meg kell védeni az ártatlan embereket, a nemnél pedig azt, hogy a bűnöző élet többet ért, ezért mindenki az igenre fog szavazni, és ez nem fog objektív eredményt adni.

Én pl nem támogatom, de nem értek azzal egyet hogy a "bűnöző élet többet ér" azzal teljesen egyet értek, hogy a büntetéseket szigorítani kéne mondjuk ne kapjon már egy egyszerű pénzbírságot és egy kisebb büntetést egy pedofil, de halálbüntetést nem támogatnám soha.

2020. szept. 4. 16:29
 17/38 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt random támadásért senkit nem fognak halálra ítélni.

Másrészt az 1000x bizonyított, hogy a halálbüntetésnek nincsen visszatartó ereje. Senki nem úgy indul neki, hogy mi lesz, ha lebukik.

Ebből is látszik, hogy közöd nincs a témához, csak tolod a hülyeséget.

2020. szept. 4. 17:00
 18/38 A kérdező kommentje:
Szerintem van visszatartó ereje. Ha például néhány cigány fiatal hallja, hogy kivégeztek egy többszörös rablógyilkost, nem úgy fognak nekiindulni, hogy milyen "menő a bűnözés, ha meg majd lecsuknak néhány évre, majd edzegetünk, jó parti lesz, aztán szabadulunk milliomosként".
2020. szept. 4. 17:07
 19/38 anonim ***** válasza:
47%
Én speciel minden bűncselekményt azzal büntetnék.
2020. szept. 4. 17:39
 20/38 anonim ***** válasza:
81%
#20 Te speciel nem gondolkozol.
2020. szept. 4. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!