Miért van ennyi virustagado?
Nincs olyan sok, csak hangosak. Ahogyan laposföld-hívőből sincs sok, de annál hangosabbak, még konferenciákat is szerveznek maguknak. Na meg persze a tudatlanság, műveletlenség, megfelelő oktatás hiánya, alacsony iskolázottság, ha az ember nem érti miről beszélnek neki, akkor hajlamos az egyszerűbb utat választani: nem értem, tehát nincs. Ahogyan régen a villámlást nem értették, hogy micsoda, ezért az istenek haragjának tartották.
Azok között van a legtöbb vírustagadó meg laposföld-hívő, akik nem jutottak túl a 8 osztályon, mert egyszerűen nem értik, hogy mi is az a vírus, hogyan fertőzhet és fertőződhet valaki, mire jó a maszk, hogyan véd és mitől, stb.
Azt írtad, hogy a koronavírus ugyanolyan gyenge, mint az influenza, én pedig úgy hivatkoztam erre, hogy szerinted a koronavírus olyan, mint az influenza. Ez hol a szavaid kiforgatasa magyarázd már el, szóval elnézést ha ilyen alulkepzett vagyok, hogy nem értem a magyar nyelvet.
Egyébként nincs kutató aki a koronavírussal foglalkozik és azt állítaná, hogy ugyanolyan gyenge, mint az influenza. De tudom, kár belém a tudás, te kutató vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!