Szerintem nem sok vírustagadó van. Olyanból van inkább sok, aki nem tartja arányosnak a vírus veszélyességét az intézkedésekkel. A maszk meg önmagában egy baromság. Úgy beszélnek róla, mintha azon múlna az életünk. Nyilván bizonyos esetekben, kis mértékben véd, de ilyen alapon soha senki ne üljön többet autóba sem, mert balesetben is halnak meg évente 6-700-an.
2020. szept. 2. 22:05
22/48 anonim válasza:
10. hozzászólás: ilyen témában is publikáltunk többedmagammal. Tehát neked is van állítólag ilyen cikked. És elég a mellébeszélésből, hogy nem így meg úgy van írva egy cikkben. Te hivatkoztal végig arra, hogy a koronavírus gyenge, alacsony a halálozási arány stb., vagy van ami ezt alátámasztja vagy nincs, de ne a másikat nézd hülyének, mert nincs igazqd és nem tudsz publikációt mutatni.
2020. szept. 2. 22:09
23/48 anonim válasza:
Mondom, hog, egy egyszerű mondatot nem tudsz értelmezni,csak félremagyarázni. 1 szóval nem írtam olyat, hogy ilyen gagyi témáról írtam volna cikket. Molekuláris kutatásról írtunk cikket, amiből egyből kiderül, mennyire halálos ez a vírus az átlag ember esetében és el kell, hogy keserítselek, ugyanannyira, mint az influenza. Hogy lusta vagy cikkeket keresni az a te bajod, én nem fogom helyetted megtenni, és meggyőzni sem akarok egy senkit ezekről a tényekről, szimplán te kezdtél el nekem írogatni es arra reagáltam, de abszolút le.szrom, hogy itt van plusz még egy bírka, akinek semmi információja nincs, de azért okoskodik
2020. szept. 2. 22:13
24/48 anonim válasza:
24: te hivatkozol arra, hogy vannak cikkek a te állításodat bizonyítandó és más keresgéljen? Neked egy pillanat lenne egyet a rengeteg cikk közül belinkelni, de ezt se teszed meg és más a lusta. Ezek után tényleg azt hiszed, hogy bárki is komolyan vesz?
Ezzel az erővel én meg azt mondom, hogy 1000 cikk van, ami megcáfolja az állításodat, de keresd meg te, én nem linkelem be, ha te nem keresed meg a te bajod, lusta vagy. Gyerekes...
2020. szept. 2. 22:17
25/48 anonim válasza:
Ismetelgettem a szavaidat, hogy a koronavírus ugyanolyan gyenge, mint az influenza, és azóta is ezt ismetelgeted. Aztán mégis azt állítod, hogy kiforgatom a szavaidat, vagy azt hiszem hogy ez van leírva szó szerint a cikkben. Bár ilyet egyszer sem állítottam, de szerencse, hogy kiforgatom a szavaidat. Szóval definiald már mi az a gagyi téma amit szerinted én szakcikkekben keresnék. Aztán vállald fel büszkén a cikkedet, ha már nagy mellénnyel vagy, hogy te nagyon fontos témában kutatsz, és én egyszerű pórként meg se érthetem. Amit abból állapítottál meg, hogy nem értek egyet veled.
2020. szept. 2. 22:19
26/48 anonim válasza:
Jajj, hihetetlen, hogy képtelen vagy egy egyszerű szöveget értelmezni. Mintha egy óvodással beszélgetnék vagy egy értelmi fogyatékossal. Akkor ne értsd meg, ha ennyire nem akarod. Nem írom le harmadjára ugyanazt, ha az első 2 alkalommal sem sikerült arra reagálnod. Nem szégyen, hogy nem mozogsz tudományos körökben, de akkor ne is akarj ebbe beleszólni, vagy hozzaszólni, mert ez lesz, nem fogod fel, amit írnak neked, mert egyszerűen azt sem tudom mi fán terem. Ez egy meddő vita
2020. szept. 2. 22:23
27/48 anonim válasza:
Ez valóban egy meddő vita, ebben egyetértünk. Ahol az egyik fél állít valamit mindenféle bizonyíték nélkül és lebirkázza a másikat, ott teljesen felesleges tovább vesztegetni az időt. Én abba is hagyom, aki akarja folytatja. Természetesen az utolsó szó úgyis a tiéd lesz, mert azt nem fogod elengedni :)
2020. szept. 2. 22:26
28/48 anonim válasza:
Felfogtuk, ismetelgeted, hogy nem értem a mondanivalód, ami annyi, hogy neked molekuláris kutatásod van, jelentsen ez bármit is. És hogy ezt nem linkeled be, mert én lusta vagyok.
2020. szept. 2. 22:28
29/48 anonim válasza:
"Természetesen az utolsó szó úgyis a tiéd lesz, mert azt nem fogod elengedni"
Ezt meg muszáj volt elsütni, hogy gyk-s rutinnal beszólsz egy személyeset, szigorúan semmi alátámasztott infót, majd odaírod a végére, hogy mivel már nem tudsz mit odaböffenteniy ezért a reszedről lezártnak tekinted a témát, és mivel nostradamus vagy, megmondod, hogy úgy sem hagyom annyiban, muszáj hozzá szólnom, csak hogy nekem legyen igazam :) hát elég olcsó trükk volt barátom, még ha rafináltan csináltad volna, megtapsoltalak volna, de így csak simán öngól :) (erre nem kell reagálni)
2020. szept. 2. 22:34
30/48 anonim válasza:
Istenem ezt a topicot végigolvasni...
#29:
Remélem tudod, hogy már nem egy érvelési hibán túl vagy. Ez nem jó irány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!