Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért úgy beszél...

Magyar Péter miért úgy beszél a tömeghez, mintha mindenki kormánypárti lenne?

Figyelt kérdés
De most komolyan. Kint voltam a rendezvényén és hosszasan sorolta hogy "ti tehettek erről" "ti tehettek arról", stb. Kit érdekel ez a fröcsögés? Én azért mentem oda, hogy a saját programjáról beszéljen, ehelyett úgy éreztem magamat, mintha én lettem volna a hazaáruló, akit el kell takarítani. Őszintén megmondom, hogy hamar el is mentünk onnan, néztünk más programot.

tegnap 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

:D Jóska te egy másodpercet se láttál belőle.

www.youtube.com/watch?v=TqWK77uSUc4

tegnap 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Mi van Jóska, részeg vagy? Max. a kocsmában voltál, nem a rendezvényen!
tegnap 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Ezeket a lelkiismereted mondta.
tegnap 21:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy egyeseket zavar, hogy kimondom amit tapasztaltam.

www.youtube.com/watch?v=cNIAOaFL3Fo

Ugyan elmentünk onnan, de végignézve ezt az összefoglalát, hát eléggé elcsodálkoztam. Orbán végig a céljairól beszélt, a tömegből megkérdezettek értelmes gondolatokat mondtak. Legvégén látom azt is, hogy megkérdezték Magyart mit gondol az unios csatlakozásról, arra sem válaszolt semmit, csak belökte a dumát, hogy nem az a fontos ő mit gondolt. Akkor mi? Mi a fontos? Én komolyan gondolkodtam rajta, hogy rá szavazok, de látva a hívőket és a semmitmondó dumáját, ez így egy nagy semmi már bocsánat.

tegnap 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
#4 Megbocsátunk. Ezek szerint Orbánét se láttad :D Oh Jóska, te is a mihazánkén kötöttél ki 2x egymás után?
tegnap 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!