Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi virustagado?

Miért van ennyi virustagado?

Figyelt kérdés
Valszeg ezért nem hordja kb 40% rendesen a maszkot...
2020. szept. 2. 20:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
75%
Mert az emberek simán ráuntak, ilyen egyszerű. Tavasszal mindenki pánikolt, most már simán belefásultak.
2020. szept. 2. 21:22
 12/48 anonim ***** válasza:
19%
Ha hozzáférsz, miért nem keresel rá? Talán nem írogatnál egy névtelen ilyen b.romságokat, mindenkit megkímélve ettől. Hajrá
2020. szept. 2. 21:23
 13/48 anonim ***** válasza:
67%
Hehe, akkor ezek szerint neked több publikációhoz van hozzáférésed, mint a WHOnak. Az azért már valami! Mert a WHO - ellentétben veled - azt állítja, hogy a vírus veszélyesebb, mint az influenza és a statisztikák se igazán azt mutatják, hogy az influenzához hasonló lenne a fertőzöttek és a halottak száma/aránya.
2020. szept. 2. 21:23
 14/48 anonim ***** válasza:
64%
Talán azért nem keresek rá, mert nem hiszem, hogy szakemberek közül bárki írna olyat, hogy a koronavírus is gyenge.
2020. szept. 2. 21:27
 15/48 anonim ***** válasza:
24%
Elég gáz, ha így keresel rá egy cikkre és meg te mondod magad hozzáértőnek? ;) szerinted ilyen óvodás módon van irva a cikk, hogy "ez a koronavírus ugyanolyan, mint az influenza ühüm bühüm? Láttál te már tudományos cikket mkond csak? mert nekem nagyon úgy tűnik, uogy nem, mert akkor tudnád miket kutatunk, miket hasonlítunk össze, milyen ábrákat használunk, milyen statisztikai adatokat stb. és nem írnál ilyen böszmeségeket
2020. szept. 2. 21:32
 16/48 anonim ***** válasza:
58%
Azóta sem sikerült egyetlen darab cikkre sem hivatkoznod, ami alátámasztja a véleményed, és cáfolja a WHO véleményét.
2020. szept. 2. 21:35
 17/48 anonim ***** válasza:
38%
Most komoly? ez megy? :) képtelen vagy egyet is elvasni, elvárod, hogy más linkelje be neked, tegye a segged alá és ha már nwm ugrik erre a tipikus gyk-s fordított logikára, akkor már egyből nincs is ilyen cikk? Ne haragudj, elébe megyek a dolgoknak, tudom, hogy az életedbe nem nyitottad meg még meg a google scholart, nem hogy onnan egy cikket, teljesen felesleges beléd a szó, 0 tudás, 0 érvelés, csak a neked írt kommentekre való direkt mondatok kirakadása es arra való félremagyarázás, erre szerintem senki sem vevő
2020. szept. 2. 21:43
 18/48 anonim ***** válasza:
87%

"tudnád miket kutatunk"

Ahhoz be kéne mutatkoznod. Azt se tudjuk, ki vagy, akkor meg honnan tudhatnank, hogy "ti" miket kutattok.

2020. szept. 2. 21:48
 19/48 anonim ***** válasza:
85%
Te állítod, hogy van ilyen cikk, csak akkor állíthatod, ha ismersz ilyen cikket. Én állítom, hogy nincs ilyen cikk, tehát miért keresgélnék ilyen cikket. Ami nincs azt nem találhatom meg. De értem, hogy ha nincs igazam a másikat kell lehülyézni.
2020. szept. 2. 21:49
 20/48 anonim ***** válasza:
9%

Sehol sem írtam, hogy lenne ilyen cikk, ezt te magyaráztad bele. Ha benne lennél bármilyen kutatócsoportban, tudnád, hogy nem ilyen kutatunk, hogy mennyire folyik tőle az orrod. Tudományos kutatás folyik, tudományos témáról, nem arról, hogy joskapista mennyire érzi magát rosszul tőle, pláne, hogy ez egy szubjektív dolog Molekuláris szinten érdekes. De a statisztikai adatokból, es nem azokra gondolok, amikre te, amiket az index lehoz, hogy bárki, aki meghal és kimutatták a nyálkahártya mintájából, hogy koronavírusos, egyből ráfogják hogy abba halt bele. Igaz, hogy több hete a kórházba voltak, csoda lett volna, ha nem mutatják ki náluk, de betegség nem alakult ki náluk.

Na, mi nem ezekből a statisztikákból dolgozunk. Ezeket meghagyjuk a magadfajta bírkáknak

2020. szept. 2. 22:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!