Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért képtelenek a...

A magyarok miért képtelenek a nyugatot követni, miért van ez a Balkán stílus még mindig?

Figyelt kérdés

Elmegy az ember egy nyugatra teljesen mások az emberek. Itt meg ez a sok kulturáltan leszakadt figura a Suzukiban, hol vannak ezek nyugati polgárokhoz?

Aki nyugathoz akar tartozni az tegyen érte.

ma 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nincs balkáni stílus a kettő közt vagyunk, a baj inkább a széthúzással és a pesszimizmussal van.
ma 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
A kérdés jó, a válasz szomorú: ennek semmi köze Orbánhoz - ő csak lekoveti ezt a sutyerak társadalmat. Én utóbbit hibáztatom mindenért.
ma 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Magyarország sem Kelet sem Nyugat,közép-Európaiak vagyunk és kész,én sem akarok hozzájuk tartozni,nekem idegenek az angolszászok,semmi közöm hozzájuk.
ma 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Mi a baj a suzukikkal??? Megsúgom egy jó 2005-2009es suzuki még akkor is menni fog amikor a 2020as audi már rég szétrohadt vagy kitiltott mindent a motorvezérlő elektronika valami lényegtelen hülyeség miatt.
ma 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
A töketlen nyugatot? Kövessed csak!
ma 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert nem akarnak, nem szeretnek gondolkodni a zemberek és mindig mindent az épp aktuális vezérrel akarnak megoldatni.
ma 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!