Tiszások! Magyar Péter állandó, erőszakos kocsmai stílusa nem zavar titeket? Csak az a kellemetlen, ha ugyanilyen stílusban kapja vissza?
Nem zavar.
Orbán Viktor kocsmai stílusa jobban zavar, miatta nem jönnek időben az Uniós pénzek, milliárdoktól esik el az ország.
Nem vagyok tiszás, mert kicsit tartok attól, hogy ha esetleg 2026-ban nyer a párt, akkor idővel ők is fideszhez hasonlóvá válnak, ami nem lenne jó és az sem nagyon tetszik, hogy sok fideszes piacmanipuláló és inflációt okozó nonszensz intézkedést megtartanának (ingyen pénzosztás csok, olcsó államilag fizetett kamatú hitelek, adómentesség széles rétegeknek, egyik réteg kivételezése a másik réteg rovására).
De mint kívülálló figyelem az országjárásukat és már bocs, de Menczer Tamás a performanszával nagyon mélyen aláment Magyar Péternek. Menczer egyenesen minősíthetetlen. Ezt sokan mások is így látják, sok olyan ember, aki nem tiszás.
"és az sem nagyon tetszik, hogy sok fideszes piacmanipuláló és inflációt okozó nonszensz intézkedést megtartanának (ingyen pénzosztás csok, olcsó államilag fizetett kamatú hitelek, adómentesség széles rétegeknek, egyik réteg kivételezése a másik réteg rovására)."
Ebben igazad van, ettől én is tartok, de én mégis másképp látom, én sokkal jobban bízok a Tiszában ebben a kérdésben is.
Ugyanis csak remélni tudom hogy hazudnak erről és valójában pl. eltörölnék a csok-ot és más hasonló kártékony intézkedést
Méghozzá azért remélhetem ezt mert mégsem mondhatják ki azt hogy az ilyeneket eltörlik, hiszen azzal támogatókat és potenciális szavazókat is veszítenének.
Ehelyett ha valóban értelmes gazdaságpolitikába kezdenek, akkor úgyis meg kell lépniük az ilyen intézkedéseket, hiszen másképpen nem lesz kilábalás.
Én pedig bízok benne hogy lesz értelmes gazdaságpolitikájuk mert különben nem sokáig kormányoznak úgysem.
Azért képzelhetjük milyen államháztartást örököl majd meg a tisza a cigányvajdától
"mindig a saját mantráját fújja, nem hagyja végigmondani a vitapartnert, belevág a másik szavába"
Ez igaz. Ez általánosan rossz szokás. Talán változtatni fog rajta. A személyeskedés sem jó politikusok között, bár tagadhatatlanul ezt a fidesz csinálja leginkább. Menczer kizárólag személyeskedett vele és már előtte is személyében támadták Magyart és egyes kommentelők a tiszásokat (azzal hogy ostobák). Ha tisza szimpatizáns lennék, biztosan kiakadnék. De lehet, hogy már MP egyes szavain is fennakadtam volna. Nem tudom. Ami nekem biztosnak tűnik, hogy ott borulhatott ki Orbán Viktor, amikor szóba került egy bizonyos elhallgatott házasságon kívüli gyerek. Utána jött Menczer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!