Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások! Magyar Péter állandó...

Tiszások! Magyar Péter állandó, erőszakos kocsmai stílusa nem zavar titeket? Csak az a kellemetlen, ha ugyanilyen stílusban kapja vissza?

Figyelt kérdés
Minden Tiszás Meczer stílusán van fennakadva. Ti nem látjátok, hogy Péternek a kezdetektől ugyanez a stílusa?

dec. 6. 11:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
Az elvakult messiáshívők ilyeneket nem vesznek észre.
dec. 6. 11:11
 2/19 anonim ***** válasza:
63%

Nem zavar.

Orbán Viktor kocsmai stílusa jobban zavar, miatta nem jönnek időben az Uniós pénzek, milliárdoktól esik el az ország.

dec. 6. 11:14
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
Prezentálj nekem egy erőszakos, kocsmai stílust Magyartól. Szerintem mikor legutóbb így viselkedett az pont tényleg egy kocsmában volt (a mobilos eset), szóval ott akár még autentikusnak is nevezhető, mégha nem is helyeselendő. De hivatalos személyekkel személyesen eddig sosem láttam agresszívnek lenni. Az, hogy számonkéri a gyermekotthonokért felelős államtitkárt, hogy miért fürödnek penészben a gyerekek, miért vannak 60-an egy 40 férőhelyes intézményben és vannak 120-an Isten tudja hol az utcán, az nem agresszió.
dec. 6. 11:16
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Mikor viselkedett így nyilvános eseményen, mint ez a fideszes? Ne lehallgatott felvételekkel gyere, mert a Menczer meg a többi is mond ilyeneket privátban.
dec. 6. 11:17
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
De még az államtitkárral való beszélgetését is, ha megmutatod, hogy hol mászott az arcába, sértegette és inzultálta és hőbörgött értelmes mondatok helyett, akkor azt megtudnám adni neked, hogy az agresszió volt. De ilyet még nem láttam.
dec. 6. 11:17
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagyok tiszás, mert kicsit tartok attól, hogy ha esetleg 2026-ban nyer a párt, akkor idővel ők is fideszhez hasonlóvá válnak, ami nem lenne jó és az sem nagyon tetszik, hogy sok fideszes piacmanipuláló és inflációt okozó nonszensz intézkedést megtartanának (ingyen pénzosztás csok, olcsó államilag fizetett kamatú hitelek, adómentesség széles rétegeknek, egyik réteg kivételezése a másik réteg rovására).

De mint kívülálló figyelem az országjárásukat és már bocs, de Menczer Tamás a performanszával nagyon mélyen aláment Magyar Péternek. Menczer egyenesen minősíthetetlen. Ezt sokan mások is így látják, sok olyan ember, aki nem tiszás.

dec. 6. 11:23
 7/19 A kérdező kommentje:
Felesleges linkelnem bármit is, az összes beszéde erőszakos, fellengzős, kb. mint valami náci vezér. Ha pedig valahol nyilatkoznia kell sosem válaszol kérdésekre, sohasem láttam még olyan interjút vele, hogy egyenesen válaszolt volna bármilyen kérdésre, pedig nincs olyan provokatív kérdés, amit ne lehetne megválaszolni, de ami a legalpáribb, hogy mindig a saját mantráját fújja, nem hagyja végigmondani a vitapartnert, belevág a másik szavába. Engem úgy tanítottak, hogy egymás szavába nem vágunk és ez nagyon tud bosszantani. A gyökér Balázsékat sem bírom hallgatni reggelente a rádióban, mert ott is hárman egymás szavába pofáznak bele és idegesítő. De igen, ez Menczerre is igaz volt most, viszont Péter ezt már számtalanszor elkövette.
dec. 6. 11:32
 8/19 anonim ***** válasza:
25%
tiszásban logikát kersni olyan, mint kutyaszarban a rózsaillatot
dec. 6. 11:35
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

"és az sem nagyon tetszik, hogy sok fideszes piacmanipuláló és inflációt okozó nonszensz intézkedést megtartanának (ingyen pénzosztás csok, olcsó államilag fizetett kamatú hitelek, adómentesség széles rétegeknek, egyik réteg kivételezése a másik réteg rovására)."

Ebben igazad van, ettől én is tartok, de én mégis másképp látom, én sokkal jobban bízok a Tiszában ebben a kérdésben is.

Ugyanis csak remélni tudom hogy hazudnak erről és valójában pl. eltörölnék a csok-ot és más hasonló kártékony intézkedést

Méghozzá azért remélhetem ezt mert mégsem mondhatják ki azt hogy az ilyeneket eltörlik, hiszen azzal támogatókat és potenciális szavazókat is veszítenének.

Ehelyett ha valóban értelmes gazdaságpolitikába kezdenek, akkor úgyis meg kell lépniük az ilyen intézkedéseket, hiszen másképpen nem lesz kilábalás.

Én pedig bízok benne hogy lesz értelmes gazdaságpolitikájuk mert különben nem sokáig kormányoznak úgysem.

Azért képzelhetjük milyen államháztartást örököl majd meg a tisza a cigányvajdától

dec. 6. 11:42
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

"mindig a saját mantráját fújja, nem hagyja végigmondani a vitapartnert, belevág a másik szavába"

Ez igaz. Ez általánosan rossz szokás. Talán változtatni fog rajta. A személyeskedés sem jó politikusok között, bár tagadhatatlanul ezt a fidesz csinálja leginkább. Menczer kizárólag személyeskedett vele és már előtte is személyében támadták Magyart és egyes kommentelők a tiszásokat (azzal hogy ostobák). Ha tisza szimpatizáns lennék, biztosan kiakadnék. De lehet, hogy már MP egyes szavain is fennakadtam volna. Nem tudom. Ami nekem biztosnak tűnik, hogy ott borulhatott ki Orbán Viktor, amikor szóba került egy bizonyos elhallgatott házasságon kívüli gyerek. Utána jött Menczer.

dec. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!