Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi hazaárulas, pedofilbotrá...

Ennyi hazaárulas, pedofilbotrány, az ország elszegényítése, az oktatás, az egészségügy teljese leamortizálása, a közbeszéd teljes lezüllesztése után még mindig van 37%-nyi ember, aki a Fideszre szavaz?

Figyelt kérdés

Link: [link]

Mit kellene tennie a jelenlegi ellenzéknek, vagy en block minek kellene történnie ahhoz, hogy ez a megvezetett társadalmi réteg belássa, itt az ideje megbuktatni ezt a tolvaj kormányt?

tegnap 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát elsősorban nem birkázni kellene őket mert attól nem fognak átjönni az ellenzék táborába.
tegnap 19:03
 2/8 Fsms ***** válasza:
57%
Mivel ezermilliárdokat költenek propagandára, nincs min csodálkozni.
tegnap 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Rossz számot nézel, ez a választási eredményt jósolja meg.

"A Tisza 2 százalékponttal erősödött, a Fidesz-KDNP 3-mal, a jelenlegi állás a teljes népességben 28-26 százalék a Tisza javára"

Ez a teljes népességben a támogatottságuk a pártoknak, ami alapján kb. 2 millió Fidesz szimpatizáns van. (szerintem szokás szerint kurvára nem tudják, hogy mit mérnek, mert ennél jóval több szimpatizánsuk lehet és jó eséllyel ennél több szavazatot fognak kapni 2026-ban)

tegnap 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Még mindig van sajnos igen....
tegnap 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Hűbéresek bármit megtesznek a pénzért, plusz ott van a sok tanulatlan zsáktelepülésen élő és a demens nyugdíjasokat is tudják befolyásolni.
tegnap 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem bírkáztam le senkit. De ahhoz tarrok magam, hogy ezek az emberek meg vannak vezetve, alulinformáltak, vagy csak a rendszer kitartottjai.
tegnap 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Jogos a kérdés, de sajna igen, van igény rá, mert addig sem kell a zembereknek gondolkodniuk.
tegnap 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Szakács Pisti miatt vagyok fideszes, szerintem jól megmondta annak a Karsainak az meg válaszolni sem tud annélkül, hogy fojon a nyála. Haha. Amúgy meg nem pedofil botrany, csak az kapott kegyelmet aki pedofilt segítette nem a pedofil.
tegnap 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!