Mennyit fizetnél max a koronavírus oltásér?
@1:
Te nagyon okos! Az oltással is a vírust kapod meg kis mennyiségben :D. Gratulálok.
13
Szólj valakinek hogy engedjék le a vizet.
Kajak belinkeled a kattintásvadász linkeket?
Semmi baj azzal amit mondasz, csak pls szánj már plusz 5 percet igényesebb forrásra.
#9 vagyok.
És szerintem nem vagyok egyedül. Csak itt a kommenteket nézve is a többség nem oltstná be magát.
És még ez a kérdés se kuriózum az elutasitók többséggel.
Berlinben augusztus elején 1,3 millióan tüntettek az oltás és a lezárások ellen. (persze ezt a tvből nem tudod mert 17-20ezerre hazudják a számokat.)
És Augusztus 29re (a komment megirásához képest holnapra) még egy ilyen tüntetés szerveznek most 3 millió résztvevővel,emellett csak Németországban további 700 azaz HÉTSZÁZ tüntetést, valamint Londonba, Zürichbe, Ottawába Bergenzbe (nem eliras ez nem a norvég város) és Hágába egyet-egyet.
Berlin városa és a német kormány persze megpróbálta betiltani a tüntetést de az a gyülekezési szabadság Európában példátlan és diktatórikus meggyalázása és semmi bevétele lenne,és a szervezők a tiltás ellenére is megtartják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!