Mennyit fizetnél max a koronavírus oltásér?
2
Ez bullshit. Egyszer elkapod kialakul a védettség. Ha mutálódik akkor elkapid de a CoV-SARS2 vírustól nem leszel újra beteg.
"Ez bullshit. Egyszer elkapod kialakul a védettség"
Ez bullshit. Nem egy emberrtől tudnak, aki igazoltan elkapta többször a dögvészt
Semennyit.
Nem oltstom be magam mert 20 alatt vagyok és nem fenyeget a virus halállal számomra az oltástól meg meghalhatok mert nem tesztelik eleget vagy valami mutáns gyerekem lesz tőle.
Na ezt nem.
Ha meg elkehetetlenitik az életem oltás nélkül akkor kiveszem az összes pénzem a bankból, túrázni megyek és az Ukrán határon túl veszek egy telket egy rozzant kalyibával mert ott olcsó és úgyse fontos a ház, utána bejekentkezek oda lakosnak és le fizetem az orvost (ukrajnában mindenki lefizethető) hogy csinálja meg a papírt hogy be vagyok olva anélkül hogy beoltana.
Kérdező, te nagyon ostoba!
Nem kerülne ennyibe. A kisbabáknál vannak nem kötelező oltások, amikért fizetni kell, ha igényleg. 20-30e Ft-ról van szó ilyen esetben, nem százezrekről meg milliókról!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!