Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható, hogy a kormány...

Várható, hogy a kormány visszaállítja a veszélyhelyzetet?

Figyelt kérdés
Ugyanazt a kijárási korlátozást, ami tavasszal volt.

2020. aug. 22. 10:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
40%

#10 Azért biztonságos mert eddig jól védekeztünk de most ezzel, hogy külföldről behurcoljátok a vírust véget ér és hamarosan fellángol a második hullám , ezért is nem lehet majd szeptember 1.-től kalandozni mint ahogy te csináltad.

Muszáj volt a népet kiengedni kicsit nyaralni, de ezt értelmes ember itt MO-n tette meg nem kiment külföldre és behurcolta a vírust..

És ha negyedszer elkapod? Hazajössz és lefertőződ a családtagjaidat , barátaidat? Esetleg valamelyikük emiatt komoly károkat szenved akkor is majd röhögő fejezni fogsz?

2020. aug. 22. 11:08
 12/36 anonim ***** válasza:
54%

Hú itt vannak bajok:D

Egyébként szeptember 1-től (az egy után nincs pont)

Megfertőz, és nem lefertőz.

"behurcoljátok" - Nem hurcoltam be semmit.

"Értelmes ember itt Magyarországon tette meg" - Tehát akkor a hősies kormány (amely a világ legeslegjobb védelmmi stratégiájával állt elő) külügyminisztere sem értelmes ember? Ő is az Adrián volt, tehát annyira mégsem lehet veszélyes.

"És ha negyedszer elkapod?" akkor te leszel az első akivel tudatom privát üzenetben. Pont most fontolgatom, hogy a szeptember eleji nyaralásom helyett, elmegyek valamelyik környező országba várost nézni egy hosszú hétvégére, úgyhogy én a helyedben nem jönnék ki a lakásomból, ki tudja hol fogok fertőzni? Az is lehet, hogy a szomszédod vagyok, sőt mivel szerinted tünetmentesen fertőzök, már lehet te is coronás vagy. Én a helyedben a biztonság kedvéért csináltatnék két harmincezres tesztet.

2020. aug. 22. 11:31
 13/36 anonim ***** válasza:
35%

Kíváncsi lennék akkor is így okoskodnál e ha te is elkapnád és kórházba kerülnél.. tudod sok hasonló konteós volt mint te aki tagadta a vírust meg viháncolt aztán mikor elkapták és halálukon voltak akkor kegyelemért imádkoztak de sokuk nem élte túl , ők már nem okultak, de akik túlélték biztos , hogy jobban vigyáznak már és nem akarják ezt se maguknak se szeretteiknek!

Én felelősségteljesen csak vásárolni járok néha , meg dolgozni , otthon kell maradni és kész.

Szijjártó egy yachton üdült ahol nem volt kontaktusba sok emberrel mint pl. te aki járja az országokat és tömegrendezvényekre megy meg éttermekben viháncol.

Remélem szeptember elsejétől mindenki aki külföldre megy az utána 2 hét karanténba kell vonuljon és minden költséget ő fizet, a teszteket, a rendőri megfigyelést, mindent. Akkor majd átgondoljátok mit veszélyeztettek itt!

2020. aug. 22. 11:38
 14/36 anonim ***** válasza:
62%

"okoskodnál-e"

"kontaktusban"

A mondatokat sem tudod érdemben tagolni. Sok mindent elárul az értelmi szintedről.

Az önkéntes száműzetésben ajánlom figyelmedbe "A magyar helyesírás szabályai" című örök klasszikust.

Igen, és a yachton sem találkozott senkivel, illetve oda egy védőburokban ment.

Éttermekben a szemét emberek nem viháncolni szoktak, hanem étkezni, de kinek mi :)

Látod te mennyi ember jár boltba?? Én a helyedben oda sem mennék.

2020. aug. 22. 11:47
 15/36 anonim ***** válasza:
34%

Na látod, nem tudsz érdemben válaszolni mert tudod, hogy igazam van ezért a véletlenül ejtett helyesírási hibáimat vadászod és nem a mondandómat figyeled!

A boltba muszáj néha elmenni pár dologért, de külföldre utazgatni nem muszáj, ez a különbség, tudod?!

Ha az egész világ a fenekén tudna maradni pár hónapra akkor véget érne ez az egész, de a hozzád hasonlók miatt tombolni fog a járvány itt még évekig és az olyan figyelmes embereket mint én is megfertőzhetitek aztán én ártatlanul szenvedek.. ez ami nem fair ebben!!

2020. aug. 22. 11:50
 16/36 anonim ***** válasza:
69%

A mondandód tartalmi részére is reagáltam több ízben. Nem, még véletlenül sincs igazad.

Ha te olyan figyelmes vagy, és nem jársz sehova, akkor mitől félsz?

2020. aug. 22. 11:56
 17/36 anonim ***** válasza:
41%

Attól, hogy te behurcolod a vírust és mondjuk a boltban lefertőzöl, nyilván oda se akarnál maszkot felvenni, kézmosásra se figyelsz az ilyenek nem foglalkoznak semmivel. Aztán ha rájuk szólnak, hogy vegyenek maszkot még balhét robbantanak ki.. de elég, hogy beletüsszentesz a kezedbe aztán megfogod veled a bolti árut amit aztán nem veszel meg én meg megfogom aztán véletlen archoz nyúlok akkor kész is a baj..

Vagy ha bejössz a munkahelyemre és ott is köhécselsz stb..

De ha te is tiszteletben tartanád a többi embert akkor nem járkálnál külföldre és nem jelentenél veszélyt ránk és magadra se. Legalábbis kisebb kockázati tényező lennél!

Nem igaz, hogy nem lehet kibírni az embereknek, hogy nem utazgatnak külföldre, itt is vannak szép tájak meg vizek ha fürödni akarsz!

De ha külföldre mész akkor meg vállald azt, hogy ahogy hazajössz akkor 2 hét karantén és te fizetsz minden ellátást és tesztet!

2020. aug. 22. 12:06
 18/36 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ, hogy a gazdáiknak elég-e már az a válság, ami most van, vagy még nagyobbat akarnak. A vírus csak ürügy.
2020. aug. 22. 12:13
 19/36 anonim ***** válasza:
69%

Na álljon meg a menet!

"Nyilván oda se akarnál maszkot felvenni, kézmosásra se figyelsz, az ilyenek nem foglalkoznak semmivel"

Na akkor most elárulom neked, hogy MINDENHOVÁ veszek fel maszkot. Mikor a metrón 10 emberből 6-on nincs körülöttem, akkor is. Boltba sem mentem még be maszk nélkül, és az orrom is el van takarva. Az meg, hogy aki külföldre utazik, az kezet sem most, egyenesen vérlázító. Te komolyan normális vagy?

Kezet akkor is kell mosni, ha nincs Corona, csak úgy szólok...

Nem, nem tüsszentek a kezembe. Meg fogsz lepődni, de zsebkendőbe szoktam.

2020. aug. 22. 12:16
 20/36 anonim ***** válasza:
33%
És miért nem bírod ki ilyenkor , hogy nem mész külföldre? Magyarországon nincs hova menned??
2020. aug. 22. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!