Miért van kint annyi ember az utcákon továbbra is?
Komolyan ennyire önző és következetlen a magyar, hogy ennyire nem veszi komolyan a mostani állapotot? Nálunk Debrecenben szombaton akkora nyüzsgés volt mint kb a járvány előtti időkben. Egy csomp autós, biciklis és gyalogos ment az utakon ergó mintha semmi gond nem lenne. Persze ha én fejbe dobnám egy féltéglávala kkor egyből engem vinne be a rendőr.
Mi nem érthető szon, hogy világjárvány van és attól, hogy nálunk gazdasági okokból nem vezették be a kijárási tilalmat, az nem azt jelenti, hogy minden agyhalott úgyanúgy mászkáljon, csak oda kéne menni ahova nagyon muszáj. Már értem, hogy magyaroknak messze a kárpátmedencben miért van oylan rossz hírük. Semmi együttműködési szándék, csak az önzés megy ezerrel, még ebben a helyzetben is.
A többi országban rend van, senki nem megy sehová, a fertőzés se terjed. Bezzeg ezek büdös magyarok...
Vicces, amikor valaki annyira elvakult, hogy képes hajnalban felkelni azért, hogy egy politikai fórumon fröcsögjön.
Ez nem gyűlölet, csupán egy megállapítás volt. Egy nép fegyelmezettsége nem politikai kérdés, kár azt csinálni belőle. Nem csak én mondom, hogy a magyarok többsége nem veszi komolyan ezt az egész járványt, ez sajnos tény. A kerékpár utak is dugig vannak családok, gyerekek mennek tömegesen. Nyilván a jóidő miatt mégrosszabb otthon maradni, de ilyenkor ésszel kéne mérlegelni, hogy mi éri meg jobban...
Szerinted ez az ideális magatartás egy járványhelyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!