Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van kint annyi ember az...

Miért van kint annyi ember az utcákon továbbra is?

Figyelt kérdés

Komolyan ennyire önző és következetlen a magyar, hogy ennyire nem veszi komolyan a mostani állapotot? Nálunk Debrecenben szombaton akkora nyüzsgés volt mint kb a járvány előtti időkben. Egy csomp autós, biciklis és gyalogos ment az utakon ergó mintha semmi gond nem lenne. Persze ha én fejbe dobnám egy féltéglávala kkor egyből engem vinne be a rendőr.

Mi nem érthető szon, hogy világjárvány van és attól, hogy nálunk gazdasági okokból nem vezették be a kijárási tilalmat, az nem azt jelenti, hogy minden agyhalott úgyanúgy mászkáljon, csak oda kéne menni ahova nagyon muszáj. Már értem, hogy magyaroknak messze a kárpátmedencben miért van oylan rossz hírük. Semmi együttműködési szándék, csak az önzés megy ezerrel, még ebben a helyzetben is.

2020. ápr. 6. 05:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
19%

Nálunk a Balatonnál:

Hosszú sor a fagyizó előtt,71-es úton özönlenek a népek. Motorososok 5-8 fős bandában túráznak. A város főterén a szökőkútnál családok tucatjai gyűlnek össze. A bevásárlóközpontok parkolói telítve vannak. Parkokban fiatalok bandáznak.

A magyar az egy makacs, önfejű, buta nép.

2020. ápr. 6. 08:37
 22/37 anonim ***** válasza:
15%
22: Ne állítsuk már be úgy, mintha nálunk lett volna csak ez. Mindenhol ez ment, spanyolba, olaszba is.
2020. ápr. 6. 08:39
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdezőke, sokan azért mennek az utcán, mert muszáj menni: itt nem kap senki semmi támogatást a munkája megőrzésére, és aki csak teheti, mindenki ugyanúgy dolgozik!

Az öregeket lehet szidni hogy miért járkálnak ki, csak az az elgondolkodtató, hogy a gyerekeik, unokáik kint vannak valahol a nagyvilágban, és nincs aki bevásároljon, elintézzen valamit!

Én nyugdíjasként dolgozom, mert engem nem rúgtak ki mint a fiamat és a menyemet! Ha beledöglök, akkor is dolgoznom kell, mert az unokámnak, a gyerekemnek enniük kell! És sehol sincs segítség...

2020. ápr. 6. 09:01
 24/37 anonim ***** válasza:
79%

Itt vannak debreceni webkamerák, én nem azt látom hogy Debrecenben hullámzik a tömeg:

[link]

2020. ápr. 6. 09:04
 25/37 Estádio de Felchút ***** válasza:
37%

Azért mennek, mert DÓGUK van.

H*lye vagy, vagy igen, hogy ezt nem bírod felfogni?

2020. ápr. 6. 09:07
 26/37 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Mert barmok
2020. ápr. 6. 10:01
 27/37 anonim ***** válasza:

#2: Ez alapján máshol sem fegyelmezettebbek sajnos:

[link]

2020. ápr. 6. 10:20
 28/37 anonim ***** válasza:
30%

"A magyar az egy makacs, önfejű, buta nép."

Tisztelet a kevés kivételnek!

2020. ápr. 6. 10:27
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
#19 Mert mennyi ember van kórházban Olaszországban és Spanyolországban? Talán már feleannyi is van, mint egy átlagos influenzajárvány idején?
2020. ápr. 6. 12:36
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

"Tudod kérdezőke, sokan azért mennek az utcán, mert muszáj menni: itt nem kap senki semmi támogatást a munkája megőrzésére, és aki csak teheti, mindenki ugyanúgy dolgozik!"

Nem is azokkal van a gond, akik dolgozni járnak. Az nem is ütközik a szabályzatba. Azok miatt morgunk, akik csak azért mennek ki, mert jó idő van, unatkoznak otthon, stb.

30: Mert szerinted annyian vannak egy sima influenza miatt a kórházban, hogy spanyoloknál konkrétan már inkább a fiatalokat mentik az idősek helyett, mert annyira leterhelt a rendszer? :D Téged nagyon átvertek.

2020. ápr. 6. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!