Miért van kint annyi ember az utcákon továbbra is?
Komolyan ennyire önző és következetlen a magyar, hogy ennyire nem veszi komolyan a mostani állapotot? Nálunk Debrecenben szombaton akkora nyüzsgés volt mint kb a járvány előtti időkben. Egy csomp autós, biciklis és gyalogos ment az utakon ergó mintha semmi gond nem lenne. Persze ha én fejbe dobnám egy féltéglávala kkor egyből engem vinne be a rendőr.
Mi nem érthető szon, hogy világjárvány van és attól, hogy nálunk gazdasági okokból nem vezették be a kijárási tilalmat, az nem azt jelenti, hogy minden agyhalott úgyanúgy mászkáljon, csak oda kéne menni ahova nagyon muszáj. Már értem, hogy magyaroknak messze a kárpátmedencben miért van oylan rossz hírük. Semmi együttműködési szándék, csak az önzés megy ezerrel, még ebben a helyzetben is.
Nálunk a Balatonnál:
Hosszú sor a fagyizó előtt,71-es úton özönlenek a népek. Motorososok 5-8 fős bandában túráznak. A város főterén a szökőkútnál családok tucatjai gyűlnek össze. A bevásárlóközpontok parkolói telítve vannak. Parkokban fiatalok bandáznak.
A magyar az egy makacs, önfejű, buta nép.
Tudod kérdezőke, sokan azért mennek az utcán, mert muszáj menni: itt nem kap senki semmi támogatást a munkája megőrzésére, és aki csak teheti, mindenki ugyanúgy dolgozik!
Az öregeket lehet szidni hogy miért járkálnak ki, csak az az elgondolkodtató, hogy a gyerekeik, unokáik kint vannak valahol a nagyvilágban, és nincs aki bevásároljon, elintézzen valamit!
Én nyugdíjasként dolgozom, mert engem nem rúgtak ki mint a fiamat és a menyemet! Ha beledöglök, akkor is dolgoznom kell, mert az unokámnak, a gyerekemnek enniük kell! És sehol sincs segítség...
Itt vannak debreceni webkamerák, én nem azt látom hogy Debrecenben hullámzik a tömeg:
Azért mennek, mert DÓGUK van.
H*lye vagy, vagy igen, hogy ezt nem bírod felfogni?
#2: Ez alapján máshol sem fegyelmezettebbek sajnos:
"A magyar az egy makacs, önfejű, buta nép."
Tisztelet a kevés kivételnek!
"Tudod kérdezőke, sokan azért mennek az utcán, mert muszáj menni: itt nem kap senki semmi támogatást a munkája megőrzésére, és aki csak teheti, mindenki ugyanúgy dolgozik!"
Nem is azokkal van a gond, akik dolgozni járnak. Az nem is ütközik a szabályzatba. Azok miatt morgunk, akik csak azért mennek ki, mert jó idő van, unatkoznak otthon, stb.
30: Mert szerinted annyian vannak egy sima influenza miatt a kórházban, hogy spanyoloknál konkrétan már inkább a fiatalokat mentik az idősek helyett, mert annyira leterhelt a rendszer? :D Téged nagyon átvertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!