Miért van kint annyi ember az utcákon továbbra is?
Komolyan ennyire önző és következetlen a magyar, hogy ennyire nem veszi komolyan a mostani állapotot? Nálunk Debrecenben szombaton akkora nyüzsgés volt mint kb a járvány előtti időkben. Egy csomp autós, biciklis és gyalogos ment az utakon ergó mintha semmi gond nem lenne. Persze ha én fejbe dobnám egy féltéglávala kkor egyből engem vinne be a rendőr.
Mi nem érthető szon, hogy világjárvány van és attól, hogy nálunk gazdasági okokból nem vezették be a kijárási tilalmat, az nem azt jelenti, hogy minden agyhalott úgyanúgy mászkáljon, csak oda kéne menni ahova nagyon muszáj. Már értem, hogy magyaroknak messze a kárpátmedencben miért van oylan rossz hírük. Semmi együttműködési szándék, csak az önzés megy ezerrel, még ebben a helyzetben is.
Azért, mert hülyék. Nem csak nálunk van ez, mindenhol így kezdődött, ahol most sokan kerülnek kórházba a járvány miatt.
Spanyoloknál is dettó ugyanez ment, olaszoknál is. Olaszoknál meg még most is. Ott is sokszor úgy kell bezavarni az embereket.
De Magyarországon maradva nagyon sok helyen ez megy. Vidéken se hidd, hogy jobb a helyzet. Itt annyiban másabb, hogy az öregek nagyrészén kívül mindenki megérti, hogy ne nagyon menjen ki csak az udvarára. A legtöbb öreg viszont magasról tojik rá. Nagyon rövid ideig otthon akartak maradni 2 hétre, mikor félreértelmezték a kormány beszédét és azt hitték az önkormányzatoknak úgy kell gondoskodniuk róluk, hogy mindent az önkormányzat fizet helyettük addig. Miután megtudták nem így van már megint kint voltak.
Ennek konkrét kijárási tilalom lesz a vége, mert a sok paraszt képtelen megérteni a lényeget. Oké, tegnap én is elmentem biciklizni, mert már megőrültem a bezártságtól, de amúgy itthon ülünk, pedig jó lenne kirándulni ebben a szép tavaszban.
De néhány idióta miatt mindenki szívni fog, mindig ez van. Lehetne menni a szabadba, de csak ésszel! A tömeget és az összeverődést kell kerülni, nem a napfényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!