Várhatóan lesz e idén ősszel távoktatás?
Figyelt kérdés
Nem sikerült bejutnom a kollégiumba, drága az albérlet, így jobban járnék a távoktatással2020. aug. 8. 23:32
21/26 anonim válasza:
"Egy normál munkahely 8 óra munkaidő"
Akkor dolgozz ott, én maradok a nem normális munkahelyen, ahol pénteken 2-kor már szinte senki sincsen bent.
22/26 anonim válasza:
Amúgy is egyetemistának az egyetem a normál munkahelye, szóval ez a hiszti, hogy ne keljen bemenni, hát eléggé nevetséges.
23/26 A kérdező kommentje:
Nem az egyetem miatt, én szerettem bejárni
2020. aug. 9. 17:24
24/26 anonim válasza:
Én ezt megértem, csak egyesek most itt úgy adják elő, hogy be kell járni, nem szólnak senkihez, nem csinálnak semmi mást, órán odafigyelnek, jegyzetelnek és haza mennek.
25/26 A kérdező kommentje:
Én csak azért akarom, hogy legyen távoktatás, hogy ne kelljen albérletet fizetnem.
Amúgy szerettem az egyetemet, jó volt bejárni, meg kollégistának lenni
2020. aug. 9. 19:01
26/26 anonim válasza:
En távoktatás alatt is fizettem az albérletet. Meg most nyáron pedig nem voltam ott. Albérlet társaim ott voltak, mert már dolgoznak. De havi 25+rezsi 1/3 ba kerül cakkunpakk. Télen is olyan 35-40max egybe 3 an vagyunk külön szoba. Ilyen albérletet nem találni szóval nem adom csak úgy fel, hogy ne legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!