Várhatóan lesz e idén ősszel távoktatás?
Figyelt kérdés
Nem sikerült bejutnom a kollégiumba, drága az albérlet, így jobban járnék a távoktatással2020. aug. 8. 23:32
11/26 A kérdező kommentje:
De anyagilag jobban megérné.
Persze jó volt egyetemre járni meg kollégistának lenni, de ha albérletbe kell menni, akkor teljesen más a helyzet
2020. aug. 9. 03:32
12/26 anonim válasza:
Sajnos a koronavírus nem fog eltűnni, és vakcina se lesz. Ma már nem vita tárgya, hogy a járvány emberről-emberre terjedése elsősorban zárt térben tartózkodással és tömegben történik. A tömeg lehet akár 3-10 fő is, ha közel tartózkodnak egymáshoz.
13/26 anonim válasza:
"De anyagilag jobban megérné."
Senki sem gátol benne, hogy halasszál egy félévet, és dolgozz.
14/26 A kérdező kommentje:
Csak akkor 1 évvel később is végeznék
2020. aug. 9. 12:59
15/26 anonim válasza:
Hát ilyen az élet, van aki két állásban dolgozik egyetem mellett, hogy meg tudjon élni, mégsem sírja vissza az online oktatást.
16/26 anonim válasza:
Nincs olyan aki két állásban dolgozik nappalin. :D esetleg levelezőn de ott meg ugyanúgy otthon tanul, mintha digitalis lenne.
17/26 anonim válasza:
"Nincs olyan aki két állásban dolgozik nappalin. :D "
Gyere el Egerbe szívesen bemutatom.
18/26 anonim válasza:
Jó jó. Akkor mond el nekem hogy hétfőtől péntekig reggeltől estig bent vagy az Egyetemen. Mikor dolgozol 2 állásba? Ja, hogy heti 1-2 nap pár óra diákmunka? Az nem számít babám. Nekem olyat mondj, hohy 8 órába 2 állásba dolgozik 40*2 órába és közbe nappalira jár.
19/26 anonim válasza:
Én kérek bocsánatot, nem tudtam, hogy ennyire beszűkült az értelmezésed a munkával kapcsolatba.
20/26 anonim válasza:
Hát miért? Egy normál munkahely 8 óra munkaidő. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!