Nem lehet, hogy Orbán Viktor 1989 előtt kommunista volt, csak titkolja magáról?
30!
Elgépelés: őrsvezető.
Ha kicsit is képes lettél volna gondolkodni, akkor a szövegkörnyezetből rájöhettél volna.
29
És szerinted mi volt a kiszen kívül? Semmi. Kérni sem kellett a tagságot, év végén odaadták a tagkönyvet, hogy 24 ft az évi tagdíj, nesze.
Senki nem akart a kisz en belül se "politizálni", csak bulizni, táborozni,
Orbán most is autokrata kommunista!
Pont.
Még akkor tagadják a fideszesek, hogy ők az idősebb korosztály. Most látszik hogy a szavazói őexellenciájával egykorúak, vagy még idősebbek. Hogy védik magukat. Nem volt más választás. Persze. Ezt hallottam már a volt munkásőröktől és a besúgóktól is. Simicska kitálalt azokról az időkről, hogy Orbán még később is jelentett róla, amikor már nem voltak kisiskolások. Simicska erről tudott, mert nem volt hülye, nemhiába lett később a fidesz pénzembere. Amíg az egyiknek legalább voltak elvei, a másik simulékony volt. Ezért is vesztek össze, mert Simicska megmaradt oroszellenesnek, de Orbán elkezdett velük kokettálni.
Most is hasonló rendszert építenek. Uram-bátyám rendszer, intézményesített lopás, pártpropaganda, központosítás, minden az átkosra emlékeztet. Mintha direkt másolnák azt a rendszert. Csak most máshogy nevezik, ahogy saját magukat is. Az a rendszer csak a hírmondóival fog a sírba szállni végleg.
35
Akkor mondd meg KONKRÉTAN, hogy mi volt a választás a kisz mellett, hogy KÖZÖSSÉGI életet lehessen élni. Gyülekezni, összejönni lehessen.
Különben meg összevissza beszélsz, kevered a szezont a fazonnal.
Szóval, maradjunk az egyetlen kérdésnél, hogy milyen MÁS módon, keretben, csoportban lehetett közösségi életet élni, a kisz nélkül?
Hagyjuk már ezt a "kényszer-KISZ" dumát!
Engem kirúgtak a KISZ-ből, mert megkérdőjeleztem Lenin nemi identitását.
És mégis lediplomáztam!
Akik nem tapsoltak egyszerre, azt kizárták - és annyi.
Kádár azt mondta akkor: "aki nincs ellenünk, az velünk van!"
Én azt mondtam: "ellenetek sem vagyok, de veletek sem"
Orbán meg "aki nincs velünk, az ellenünk van"
Én azt mondom " sem veletek, sem ellenetek nem vagyok, de nagyon tele van a tököm veletek!"
37 - volt minden zenekarnak olyan klubja, ahol iszonyú jól érezték magukat a fiatalok (Metró Klub, Fonográf Klub és ilyenek szerte az országban!)
Építőtáborba sem csak KISZ nyalókák mehettek, hatalmas buli volt minden évben!
Olvashatnál néhány könyvet, nézhetnél néhány filmet, mert nagyon keveset tudsz, és azt is rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!