Nem lehet, hogy Orbán Viktor 1989 előtt kommunista volt, csak titkolja magáról?
Azt,hogy Magyarország nem megbukott,lemondott miniszterelnöke hány éve is?
Segítek./14/
Azt kihagytad.
Kérdező:
Nem érdekes, hogy 15.43. kor felteszed a kérdést, és 2 -azaz kettő perc múlva már van egy 4 soros "válasz", amiben ráadásuk hazugság van.
1.
Milyen egyetemen és mikor volt Orbán az EGYETEM kisztitkára?
Ez qva nagy.
Azok szélkakasoznak akik folyamatosan széllel szembe hugyoznak!
A 80as években kisdobos voltam.
Lehet, hogy én is komcsi voltam?
Huuu a hétszentségit!
Most akkor mifasz van?
A komcsik komcsizzák egymást!
Ez az élet fiúk!!!
9
Micsoda ökörség ez, hogy középiskolásan az "útkeresés" miatt lett volna kiszes az ember?
Kérem szépen, a KISZ volt az EGYETLEN lehetőség, hogy a fiatalok együtt legyenek, hogy különböző dolgokat szervezzenek. Kirándulást, tábort, vetélkedőt, iskolai mozit, sportversenyeket.
NEM VOLT MÁS. Nem volt egyházi fiatalok köre -meg más se-, csak a vasárnapi mise, utána hazamenni.
Az MHSZ-es sportkörök is kisztagoknak voltak.
Azt nem tudom, hogy a 14 éves kortól dolgozóknak mi volt a kiszen kívül, nekik lehet hogy voltak szakszevezeti rendezvények, vállalati természetjárók köre, ilyesmi. De az nem csak fiataloknak volt, hanem együtt mindenki mással.
Azt se tudom, hogy a szórványos egyházi sulikban mi volt, a piaristáknál vagy Pannonhalmán. Ők biztos mindent iskolán belül csináltak.
De hogy a diákok 99,99%-ának a kisz volt az egyetlen gyülekezési lehetőség, az hótziher. Könyörgöm, a rendőrök már 8-10 együtt bandázó gyereket is igazoltattak. Akinél nem volt személyi, azért meg mehettek a szülők a rendőrségre.
Első lányok,élmények,kalandok,emlékek.
A liberális csíráknak ezt mondhatjuk,de minek.
"Micsoda ökörség ez, hogy középiskolásan az "útkeresés" miatt lett volna kiszes az ember?"
Félreérted.
Egy 15 éves gyerektől még az is elfogadható, ha olyan dolgokban hisz, amit felnőttként már elutasít.
Az már más kérdés, hogy KISZ-en kívül elestél nagyon sok lehetőségtől és azon kívül semmilyen politikai tevékenységet nem lehetett folytatni.
Most nézem.
17-nek.
Őr vezető ja 9 évesen.
Látszik még katona sem voltál.
Nevedmikamucsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!