Kíváncsiak lennétek egy Orbán vs. Gyurcsány vitára?
Nekem az jön le, hogy aki nem mer kiállni - bármilyen okból - az gyáva és/vagy vitaképtelen!
Orbán ezeket már bebizonyította...
Aki egy párbajkihívásnak nem tesz eleget az nem stratégiai döntés, nem taktikus magatartás, hanem egy sunyi, gyáva menekülés!
Úriember ilyet nem csinál.
#32 #33
Fogd már fel végre hogy 1. NEM KELL kiállnia vitatkozni, 2. NEM NYER SEMMIT azzal ha kiáll vitatkozni.
Orbán egy nagyon megosztó személyiség. Akik a fidesz-kdnp-t támogatják, azoknak nem kell bizonyítania semmit, mi már TUDJUK hogy jó miniszterelnök és hogy jól vezeti az országot.
Neked, a gyurcsányistának meg a feje tetejére állhatna, akkor sem lenne jó. Semmivel nem tudna meggyőzni téged és a hozzád hasonlókat, mindegy hogy kivel és hogyan vitázna. Neked csak a cirkusz kellene, hogy tudj mutogatni rá megint, hogy bezzeg a gyurcsányod hogy legyőzte. Hazugságokra, értelmetlen vagdalkozásokra senkinek nincsen szüksége, csak te szeretnéd újra azt látni amit 2006-ban csinált az elqró. Vona éppen úgy hazudott volna, mint a vízfolyás, ez azóta már tökéletesen kiderült.
Ha cirkuszt akarsz látni akkor nézd kedvenc politikusaidat, azok tudnak alkotni földön fetrengéssel, fajtónak rohanással, álmentős videókkal éppen eleget!
#35 Szerintem te ma már ne igyál többet!
Még az sem tűnt fel hogy nem a kérdező írta az utolsót. Hol a fészkes fenében van benne olyan, hogy a fidesz bárkinek is kedvezne?
Orbán jól vezeti az országot. Pont. Ez egy szimpla, teljesen egyértelmű, gazdasági adatokkal alátámasztott tény. Éppen ezért nem érdemes neki kiállni vitázni, mert a hozzád hasonlóknak még ezt sem sikerült felfognia.
A kis öntudatos 34-es nyalóka...
Én ugyanolyan kártékonynak tartom Orbánt mint Gyurcsányt - nálam egy kategória. Erre mit lépsz okostojás? Mit mondtak az eligazításon erre?
"Vona éppen úgy hazudott volna, mint a vízfolyás"
Kispofám! Feltételes módban nem érvelünk, mert úgy jársz mint a vezéred Fletóval szemben: felmossák veled a padlót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!