Akkor ne Gyurcsánnyal vitatkozzon hanem mondjuk Puzsérral de muszáj értelmesen válaszolni, boldog karácsonyt nem ér.
2020. aug. 1. 23:14
2/59 anonim válasza:
Az ugyanúgy sülne el mint a 14-évvel ezelőtti? Hiába "nyerte" meg a kígyók és prímszámok szakértője, végül csúfosan bukott. Eközben majdnem csődbe ment az ország.
2020. aug. 1. 23:18
3/59 anonim válasza:
Egy miniszterelnök-jelölti vita érdekelne majd. Ha meg nem miniszterelnök-jelölt, akkor én is Puzsért választanám inkább.
2020. aug. 1. 23:18
4/59 anonim válasza:
Én nem szeretem a mai politikusokat de Puzsér sokszor beszél értelmesen de vityátok nem merne ellene kiállni.
2020. aug. 1. 23:19
5/59 anonim válasza:
Csak úgy ha mindkettőre hazugságvizsgáló lenne kötve és felváltva kérdeznének egymástól. Amelyiknél kileng a műszer az kap egy löketet elektromos sokkolóval.
Nagyon tanulságos beszélgetés lenne.
2020. aug. 1. 23:28
6/59 anonim válasza:
Így van, támogatandó lenne, de nem a bukott gyurcsánnyal, hanem valami ertelmes ellenzeki emberrel.
Viszont a 2005os vitat konnyu volt ugy megnyerni hogy vegighazudta. Itt egyszefuen gyurcsany volt a gatlastalanabb..
2020. aug. 1. 23:34
7/59 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék már régóta, de az a baj, hogy Orbán túl gyáva hozzá.
2020. aug. 1. 23:46
8/59 anonim válasza:
A parlamentben szoktak néha vitázni. Akit érdekel az ilyesmi, most is nézheti.
De ezek a politikai viták általában komolytalanok, nem konstruktívak, elbeszélnek egymás mellett, mindenki csak mondja a magáét, nem érdekli, hogy a másik mit mond.
2020. aug. 1. 23:55
9/59 anonim válasza:
Nem, nem vagyok rá kíváncsi.
Gyurcsány hazudik reggel éjjel meg este és ráadásul ripacskodik is. vitázzon vele a Hadházy, hasonló a színvonaluk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!