Támogatnátok, hogy Hittanon meg Erkölcstanon kívül
lehessen választani a gyereknek Okkultizmus órát is? Mit
szóltok az ötlethez?
Figyelt kérdés
Ezen az órán megismernék a miszticizmus, mágia, okkultizmus tőrténelmét, tanulnának John Dee-ről és Aleister Crowley-ról, megtanulnák és beavatást nyernének a Tarot-kártyák jelentésébe, és megtanulnák a velük való jóslást, tanulnának meditálnii stb.
Szerintem vallásismeret óra kéne, ahol megismertetnek a világ összes vallásával.
2020. júl. 31. 22:34
3/20 anonim válasza:
Most egy kicsit másik szemszögből fogok REAGÁLNI a kérdésre(, nem megválaszolni!).
+ egy óra a gyermekeknek. Nem elég, hogy így is 5-9 órája van egy általános iskolai diáknak is, nem beszélve egy középiskolai diákokról....
2020. júl. 31. 22:37
4/20 anonim válasza:
A hittannak/erkölcstannak még értelmét is látom, de egy ilyen humbugnak amivel elhiteted a gyerekkel hogy néhány lapnak jelentésé van, tökéletesen semmi értelme nincs sőt, még káros is az erre fogékonyaknak
2020. júl. 31. 22:40
5/20 anonim válasza:
Miért, a jelenlegi 2-ből az egyik is okkultizmus.
2020. júl. 31. 22:47
6/20 anonim válasza:
Azért a vállst kicsit merész egy lapra venni a kártyajóslással.
2020. júl. 31. 22:54
7/20 A kérdező kommentje:
"ilyen humbugnak amivel elhiteted a gyerekkel hogy néhány lapnak jelentésé van"
Azt te csak hiszed ;)
2020. júl. 31. 22:55
8/20 anonim válasza:
"Azért a vállst kicsit merész egy lapra venni a kártyajóslással."
Igazad van, ez egy remek üzlet, a középkor óta szipolyozzák az embereket vele, meg pár száz évvel visszavetették az emberiség fejlődését a sok meggyilkolt tudóssal, de ha a valláson múlik akkor máig lapos lenne a Föld és a Nap kering körülötte, ja meg vehetnénk jó pénzért búcsúcédulákat, bünbocsánatért.
2020. júl. 31. 22:57
9/20 anonim válasza:
Én sem vagyok hívő, és a vallás valóban elég nagy visszatartó erő volt, de azért nagyon sok haszna is volt. Pl a nacionalizmus előtt vallás alapján különböztették meg egymást az emberek, egy rohadt nagy összetartó erő, arról nem is beszélve hogy szerves része a kultúránknak.
2020. júl. 31. 23:02
10/20 Andizsuzsi válasza:
"Szerintem vallásismeret óra kéne, ahol megismertetnek a világ összes vallásával."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!