Hogyan lehetséges szavazatvásárlás TITKOS SZAVAZÁSNÁL?
Ez az elmélet érthetetlen a számomra. Hogyan lehetséges megvásárolni valaki szavazatát?
Elkísérik a fülkébe vagy hogy?
Olvastam, hogy le kell fényképezni a szavazólapot, és akkor kapja meg, amit igértek.
De ha mégsem, akkor így járt, reklemálni nemigen lehet.
"Olvastam, hogy le kell fényképezni a szavazólapot, és akkor kapja meg, amit igértek."
Erről nem hallottam
Itt hogy azonosítható be a szavazata
Rengeteg ilyen képet lehet találni még neten is
"Rengeteg ilyen képet lehet találni még neten is"
Ráíratják vele a dátumot meg valami szót és már egyedi is lett. Megmondják neki hogy te Jóska, húzd be a fideszt, meg írd rá a lapra hogy kisnyúl, fotózd le és kapod a lóvét. Sok szerencsét kinyulas szavazólapot találni :D
"Itt hogy azonosítható be a szavazata"
100 különböző ember 100 különböző fotót fog küldeni. Ha egy képet többször visszakapsz, mert az internetről szedték le, azt legalább utólag tudni fogod.
A legtöbb szavazatvásárlás egyébként sem 100%-os, vagy olyan hűde ravasz, egyszerűen visszaélnek a kiszolgáltatottakkal. Gondolj bele hány unokázós csaló eset van és rájössz, hogy mégis mennyi embert lehet rávenni így vagy úgy, hogy végrehajtsák az instrukcióidat.
"Rengeteg ilyen képet lehet találni még neten is"
Szerinted aki eladja pár krumpliért a szavazatát az fog ezzel szarozni?
A leadott szavazatról fényképet kell bemutatni a helyi közmunkás főnöknek.A telefont ők maguk adják,sajátot nem fogadnak el.
A maradék sokkal tudatlanabbnak egyszerűen azt mondják,ha másra szavaz akkor vége a közmelónak,mást hívnak be tartós alkalmazásra helyettük.
És így lopják össze a szavaztok elképesztő mennyiségét.
Ma már egyértelműen látszik,erre hozták létre Orbánék a közmunka programot,nem a települések karbantartása,vagy a munkanélküliség leküzdésére.
Egyszerű szavazat zsaroló rendszert készítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!