Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem, hogy ez lesz...

Csak én érzem, hogy ez lesz jövőre mostani Fidesz-győzelem esetén?

Figyelt kérdés

Most ugye vissza adták a 13. havi nyugdíjat (mintha a 12 év alatt erre nem lett volna lehetőség) pont választások előtt.

Le mennek a választások, megnyerik, majd ősszel kijelentik hogy Soros, Gyurcsány, Brüsszel (ki más) meg a háború miatt jövőre már nem tudják adni.

Csak én látom így, hogy ekkora "véletlen" hogy pont most adták?

2022. márc. 25. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Nem véletlen, de ez a baloldal módszere, szerintem ilyen nem lesz.
2022. márc. 25. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Még az idén is lesz baj bőven, nem kell jövő évig várni.
2022. márc. 25. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Amikor 2010-ben helyzetbe kerültek azzal indítottak, hogy lenyúlták a manyup pénzeket.

Először csak arról beszéltek, hogy kölcsön veszik, aztán jött az eltőzsdézéses hazugság, aztán jött az einstand.

Én most sem számítok jobbra, ha győznek. Ezt a hiányt amit csináltak, nem lehet görgetni és az infláció is durva. És az inflációt Matolcsyék jósolták, nem az ellenzék.

2022. márc. 25. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

#2 - Azt a Fidesz mitől jobb mond már meg?

300 milliárd forintba kerül a 13. havi nyugdíj. Mivel fedezet nincs rá, így pont ennyivel fog nőni még pluszban az államadósság.

Nyilván nem fogják eltörölni, se a bal, se a jobb oldal nem meri megtenni. Aztán majd vagy beleroppan az ország vagy nem. Mire megtörténik már úgyse a Fidesz lesz hatalmon.

2022. márc. 25. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Balosok hatalma=IMF gigahitel
2022. márc. 26. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!