Más is ezt tervezi ellenzéki győzelem esetén?
Ha esetleg nyer az ellenzék, azonnal költözöm külföldre.
Vannak rokonaim angliában és svájcban is, így könnyen megoldható lenne.
Nemszeretnék szemtanúja lenni annak, ahogy a jelenleg élhető, biztonságos magyarszágot európa putrijává züllesztik márkiék.
Más is így gondolkodik?
Ha nyer az összefogás, ősszel előrehozott választás lesz.
Ezek már a nyár közepére össze fognak veszni.
Volt már rá példa önkormányzati szinten. Gusztustalan egy társaság ez a szivárvány koalició.
Szerintem mindenki dolgozzon a saját megélhetésén politikai győzelemtől függetlenül. Az hogy xy nyer és megyek külföldre, persze...
Nem csak a párton múlik a saját sikered az életben, az egy kis része.
Hozzátéve, nem élhető, biztonságosnak sem mondanám mert bőven van olyan utca ahol 6 után nem merek menni és már most is csőd közelben vagyunk.
Szóval bárki is nyer, piacképes tudással előbb-utóbb le kell lépni, nem azért mert a Fidesz vagy az Ellenzék nyer, hanem mert gödörben van az ország ahonnan csak szorításokkal lehet kijutni...
Fideszesként miért Angliába meg Svájcba akarsz költözni? Az a rothadó Nyugat..
Én mindig is azt hittem, az összes Fideszes az keletre vágyik, Moszkvába, Pekingbe, Üzbegisztánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!