A Fidesznek honnét jött most ez, hogy a választási csaláshoz épp Venezuelából hozzanak embereket? A szokásos Románia, Lengyelország miért nem volt jó nekik?
Azon, hogy a Fidesz minden eszközzel próbálta elcsalni a főpolgármester-választást, szerintem senki nem lepődik meg, megszoktuk, tőlük ez természetes. Én még azon sem lepődtem meg, hogy 80 akárhány embert jelentettek be egyetlen fideszes ingatlanba átmenetileg lakni:
Ugyanígy a kínai állampolgárok fideszre szavaztatásán sem lepődtem meg: [link]
Az viszont még engem is meglepett, hogy random embereket szó szerint a világ másik végéről, Venezuelából hoznak ide, hogy a Fideszre szavazzanak. Mégis, honnét jött ez hogy épp Venezuela? A Fideszek megvan a kiépített külföldről buszoztatott szavazóbázisa, önkormányzatin és országgyűlésin is rendszeresen hoznak át románokat, ukránokat a Fideszre szavazni. Sőt, a románoknak rendesen szavazati joguk is van a magyarországi választásokon. Akkor miért nem volt jó őket meghívni, esetleg a békemenetes lengyel öregeket?
2019-ben hozták be őket miután, turhós bukta Budapestet.
"Az Indexnek több, független forrás is megerősítette, hogy a magyar állam eddig mintegy 300 menekültet fogadott be a legsúlyosabb politikai és gazdasági káoszba süllyedt Venezuelából.
Az lap szerint a polgárháborús országból menekülők Magyarországtól ingyen repülőjegyet, legalább egy évig ingyen lakást, integrációs programot, ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyamot kapnak."
Jól meg lettek vesztehetve. Elő volt ez készítve rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!