Nem ciki, hogy most már elég ránézni szlovákiára vagy lengyelországra, hogy belássuk mennyire lepusztult ez az ország?
Figyelt kérdés
Már nincs szükség ausztriára vagy svájcra se... lassan még a románok is jobbak nálunk.márc. 24. 21:42
1/25 anonim válasza:
Csak ez a kérdés a ciki, az ország szépen fejlődik.
2/25 anonim válasza:
Egyik ország sem jobb jelentősen nálunk, a miénkkel hasonló szintek vannak.
3/25 anonim válasza:
Javaslom látogass el Kassa Lunik IX nevű városnegyedébe és meséld el a tapasztalataid.
4/25 Fsms válasza:
Lengyelországban nyaraltam. Sajnos jobban élnek hozzánk képest.
5/25 anonim válasza:
Voltam Szlovákiában,Lengyelországban is többször is mostanában, és átlagban szinte semmi különbség nincs, talán egy hangyányival jobb ,de ugyanolyan tagolt, mint Magyarország, h Pozsony,Varsó,Budapest igen fejlett,meg a kisebb városok úgy ahogy tartják a szintet,vidéken meg vannak nagyon lepusztult részek, mind3 ország nagyon hasonló. A lengyelek most megválasztottak egy normális jobbközép kormányt,így jelenleg számukra a legjobbak a kilátások , Szlovákiában viszont meg Fico,aki inkább lefelé fogja vinni a színvonalat. Összességében Magyarországon élők nem Szlovákiába vagy Lengyelországba mennek,ha jobban akarnak élni, hanem mind3 országból Ausztriába,Németországba, Svájcba stb. mennek az emberek. Románia kicsit le van maradva a 3 országhoz képest,de lényegében ugyanaz a szitu,h Bukarest,Brassó,Kolozsvár,Temesvár,városi részek szépen fejlődnek, a vidék meg igen sivár, onnan is leginkább nyugatra megy aki teheti.
6/25 anonim válasza:
Ha Viktorta mondja/kérdezi, akkor nem gond. Minden más esetben igen.
7/25 anonim válasza:
A határnál lakom és ugyan az a nyomor van mindkét oldalt.
8/25 anonim válasza:
#3 Romatelep, van ilyen Magyarországon is, kb az összes falu.
9/25 A kérdező kommentje:
1-2# Ti se jártatok külföldön.
3# Nézd meg ózdot vagy a nyolc kert. Ne egy darab rossz várossal példálózz mert magyarországon legalább 200 szegény falu van.
7# A határnál nyilván nincs nagy különbség, mert a két hely összemosódik árakban és bérekben. Főleg ha valami isten hátamögötti határ.
márc. 24. 23:35
10/25 anonim válasza:
"A határnál nyilván nincs nagy különbség, mert a két hely összemosódik árakban és bérekben. Főleg ha valami isten hátamögötti határ."
Én szoktam járni szlovák városokba is, kb. ugyan az az életszínvonal látszólag. Vannak szebbek és lelakottak is. A falvak pedig teljesen megegyeznek a magyar falvakkal. Ugyan úgy élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!