Nem ciki, hogy most már elég ránézni szlovákiára vagy lengyelországra, hogy belássuk mennyire lepusztult ez az ország?
Figyelt kérdés
Már nincs szükség ausztriára vagy svájcra se... lassan még a románok is jobbak nálunk.márc. 24. 21:42
12/25 anonim válasza:
Én elég gyakran ránézek Németországra is, de még ott sem láttam semmi olyat amire azt mondhatnám hogy fejlettebbek nálunk, nem hogy Szlovákiában.
13/25 A kérdező kommentje:
12# Akkor te elég rossz helyen nézelődsz.
márc. 25. 00:33
14/25 anonim válasza:
"Csak ez a kérdés a ciki, az ország szépen fejlődik."
Persze, mint egy gennyes daganat.
15/25 anonim válasza:
Lengyelország nagyon nem olyan, mint Magyarország, a GDP adatok sem támasztják ezt alá, de, aki járt az országban az pontosan tudja. Náluk, a kontrasztok nagyobbak, mint nálunk. Több Budapest szintű, sokszázezres nagyvárosuk van, nem csak 1 2millás főváros -Varsót egyébként is a nemhivatalos adatok alapján olyan 8-10 millásnak saccolják-, de ott van mellette Krakkó, Katowice, Wroclaw, Lodz, Gdansk. Magyarországon sok helyen azt látni, hogy a szegényebb réteg pont úgy él a városban, mint a vidéken, nincsenek túl nagy életviteli különbségek, Lengyelországban ez másként van. Ott a nagyvásorok már-már- nyugat-európai szinten vannak, még, ha kimegy az ember 20km-re a városból, akkor visszamegy az időben jó 50 évet. Azért mondom, mert tudom, hogy ilyen. Krakkótól 30 percre olyan faluk vannak, mint nálunk Borsodban. A városban jóval magasabb az életszinvonal, mint nálunk. Szlovákiával már más a helyzet. Szerintem nem az történt, hogy a szlovákok elhúztak mellettünk, hanem, az, hogy mi estünk vissza az ő szintükre, vagy inkább alább.
16/25 anonim válasza:
Jártam én is már Csehországban, ott már kb. Kelet-Német színvonalon élnek az emberek.
2004-ben kb. egy szinten álltunk a csehekkel, csak sajnos nekünk az Orbán-Gyurcsány kormányok jutottak
17/25 anonim válasza:
Csak szlovákiáról tudok nyilatkozni, de az nagyjából ugyan az a szint mint Magyarország. Semmivel nem jobb
18/25 anonim válasza:
A rendszerváltás környékén mi voltunk a legfejlettebb kommunista ország. Mára csomóan megelőztek.
19/25 A kérdező kommentje:
Nem baj hogy megelőznek, a propaganda szerint itt 2030-ra már ausztria lesz... :D
márc. 25. 09:00
20/25 anonim válasza:
Senki sem olyan hülye hogy ezt elhiggye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!