Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem keserít el nap...

Csak engem keserít el nap mint nap az ország helyzete?

Figyelt kérdés
Kezdem mostanra egyre frusztráltabban érezni magamat, hogy mindennapra jut egy hülyeség vagy valami tényleg olyan hír, hogy a gyomrom összeszorul már, és az van a fejembe hogy az ember csak tűr, és tűr. Már legtöbbször azon gondolkozom hogy letörlök mindent ahol hírek ugranak fel, de sajnos ha más nem kapok róla hírt emberektől, vagy valamilyen közvetett módon. Titeket nem szomorít el vagy nem dühít nem stresszel ez ami mindennap megy? Persze tudom hogy van aki egy burokban él, és azt hiszi minden tökéletes meg én sem állítom hogy minden sz*r, csak nincsenek arányban egyáltalán, és egyszerűen évről évre azt érzem hogy egyre kevesebbet ér a fizum egyre kevesebb jogom van már azt is meg kell gondolnom hogy kinek mit mondok, mert ki tudja.. Nektek nincs ebből elegetek, vagy hogy menedzselitek ezt a stresszt?

tegnap 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Nézzed az m1 híradót.

Ott csak arról szólnak a hírek, hogy Magyarország a legjobb ország a világon és bűnözés sincs.

tegnap 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Igen csak már túl öreg vagyok a mesékhez, és ezt akkor sem hinném el ha 10 éve kemény drogfüggő lennék, vagy alkoholista habár az ugyanaz, de rájuk értettem a burkot.
tegnap 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Hiába vagy csalódott, ha például közben egy közvetetten fideszt támogató fotelforradalmár vagy.

Az emberek többsége sajnos ilyen.

Hiába elégedetlen akárcsak a kérdező, nemhogy bem tesz ellene, de még támogatja is a rendszert

tegnap 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Kitérnél erre jobban mire gondolsz? Mivel támogatnám őket?
tegnap 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Van ismerősöm aki ugyanilyen elkeseredett, emiatt meg nem megy el szavazni sem. De közben mindent utál, de változtatni azt nem, mert "ugyis elcsalják!"

Ezzek a fideszt támogatja ő is.

Vannak a NER rendszerének házi ellenzéki pártjai, őket támogatni szintúgy a fidesz támogatása.

Személyesen nem neked szól, de az emberek többsége fotelforradalmár, hiába elégedetlen vele, akkor is a rendszert támogatja, képtelen másra. A számok törvénye szerint esélyes lehet a kérdező esetében is. Főleg ilyen üres céltalan kérdés után még valószínű is.

tegnap 21:44
 6/9 jpeacefuler ***** válasza:
31%
Bárhol jársz a világban, mindenhol vannak elkeserítő helyzetű emberek. Nyugodj meg, nem egyedi dolog ez.
tegnap 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Dehogynem. Egyszerűen hányni tudok a sok agyhalottól, propagandistától, akik ezt a rendszert fenntartják.
tegnap 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem. Az ország fejlődik, ne fikasajtót olvass, mert rámegy az egészséged.
tegnap 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Sokakat elkeserít még: van, aki rezignáltak hallgat, van, aki kimondja a véleményét, van, aki elmenekül inkább, van, aki küzd ellene.
tegnap 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!