A Mi Hazánk Mozgalomra miért nincs társadalmi igény, holott tudható hogy a nemzeti érzelmű emberek nagyon sokan vannak?
Az egyest cáfolnám.A mi családunkban pont a fiatalok Mi Hazánkosak.Vagyis a fiatalok voltak elősször,aztán a szülők is.
Az MHM nek nincs propagandája,ne csodálkozzunk,hogy kicsi még a támogatottságuk,de alapszervezetei bővülnek,sőt van alapszervezetük Felvidéken is.
Ha a médiában helyet kapnának,akkor máris megugrana a támogatottságuk,de a globális libsi média tilt.ahol tud.
Én nemzeti érzelmű vagyok, de Mi Hazánkkal is az a baj, hogy egyelőre nincs normális programja. Illetve, amit olvastam az EU-s választás kapcsán, abban kevés a konkrétum.
Részben egyetértek velük, de engem kicsit irritál ez az ősmagyar vs. keresztény vegyítés, amit nem tudnak hitelesen, de próbálnak. Illetve a programjukban több olyat olvastam, amivel nem tudok egyetérteni:
- nagycsaládosok további eszetlen támogatása az állam pénzéből
- 3. gyerektől a családtámogatás munkához kötött. (Micsoda?? Már két gyereknél is legyen munkához kötött, hogy az egyik szülő dolgozzon, de jobb lenne, ha már egy gyereknél az lenne. Ez lenne a normális, hogy az emberek dolgozzanak, ne csak felvegyék a segélyt.)
-lombikprogramok további támogatása (nesze neked "keresztény Magyarország"...)
-ezenkívül semmi konkrétum az egészségügyről, semmi konkrétum az oktatásról, minimális konkrétum a gazdaságról, de már semmi konkrétum az adórendszerről, munkahelyekről, szociális ellátásról.
Oké, ez egy EU-s program volt. Kíváncsian várom, hogy jobb lesz-e a választási. Én meggyőzhető vagyok, csak ahhoz normális alternatívák kellenének.
A Mi Hazánk bázisa ugyanaz lenne, mint amire a jobbik valaha létrejött.
Csakhogy a jobbik ezeket az embereket, szavazókat becsapta és kiderült, hogy a kezdetektől hazudtak nekik, majd hátat fordítottak mindennek amivel addig etették őket és most éppen azokkal állnak össze, akik ellenében a jobbikot életre hívták.
Ezek az emberek joggal bizalmatlanok. Vagy a jobbik helyett most nem is mernek mást támogatni, vagy úgy vannak vele, hogy akkor már inkább a fidesz.
@14:47
A Jobbik azért változott meg mert ki akartak lépni abból a pöcegödörből, amiben most a MHM dagonyázik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!