A Mi Hazánk Mozgalomra miért nincs társadalmi igény, holott tudható hogy a nemzeti érzelmű emberek nagyon sokan vannak?
"...tudható hogy a nemzeti érzelmű emberek nagyon sokan vannak?"
A idősebbek között igen. De a fatalok magasról tesznek rá, legalábbis a túlnyomó többségük.
Engem hiába pontoztok le, 23 éves vagyok, én látom a korosztályomon, hogy NEM ÉRDEKLI őket a dolog. Fáj az igazság?
Nincs nemzet tudatuk, nincs bennük népszuverenitás, a következő bulin/fesztiválon kívül nem sok minden érdekli őket, még az olyanokat sem, akiknek diplomája van, na most akkor képzeljétek el azokat, akiknek még leérettségizni sem sikerült.
Nincs semmi baj a magyarságunkkal, a magyarok óriási részének van erős nemzeti kötődése. Ez nem jelenti azt, hogy a MHM radikális gondolataival egyet tudnának érteni.
Szerinted melyek lennének azok a valódi támogatandó értékek, amiket csak ők reprezentálnának?
A hazafias eszmékre háborús időkben van szükség.
Egyszerűen elriasztják a fiatalokat a programjaikkal, fingjuk nincs arról mi érdekli őket: az EU-ból való kilépés, kötelező sorkatonaság visszavezetése, Facebook gyalázása stb.
A cigányság és a neoliberalizmus regulázásának igényével van némi támogatottságuk.
Én is MHM-es vagyok, a Jobbik tönkremenetele óta.
A vezetőség miatt. A Mi Hazánk a Jobbiktól lelépett szavazókat akarnák megszólítani.
Ez a réteg meg mozog azért olyan körökben, hogy tudja miért vállalhatatlan arc Toroczkai és a többiek.
Ez kb. olyan, mintha a kiábrándult Fidesz szavazókat Gyurcsánnyal akarnád megfogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!