Azok a Fideszesek akik Karácsony Gergelyt támadták/cikizték az angoltudása miatt, most mit szólnak Deutsch Tamáshoz?

Deutsch beszél angolul, ez világosan látszik a vágatlan videón. A felolvasásnál voltak gondok, ki tudja miért, talán nem látta jól a szöveget, vagy valami ilyesmi.
Karácsonynál meg ha jól tudom az volt a feltevés, hogy nem beszéli azt a nyelvet.

Legyünk őszinték:
Deutsch gyakorlatilag általános iskolai szinten vartyog, gyakorlatilag még egy angolul tényleg tudónak is majdnem tolmács kell, hogy megértse! Kabarékban szoktak ilyen kiejtéssel beszélni. Gyakorlatilag teljes egészében magyar kiejtést használt, a nyelvtana pedig egyenesen katasztrofális volt.
Karigeri nagyságrendekkel veri. Ő gyenge angol kiejtésben, de Deutsch-ra még azt sem tudom mondani hogy nulla. Inkább -10.

Nem tudom, ki volt a fentebb kommentelők közül angol anyanyelvi területen.
Én kb. 1-2 hét alatt levettem, hogy mindenki lef*ssa a kiejtésedet, a lényeg, hogy megértsék, amit akarsz.
DajcsTomi nem egy angolzseni, szar a kiejtése, szar a nyelvtanja, és az is biztos, hogy Magyar Péter klasszisokkal jobban beszél nála angolul. Az is jogos, hogyha 15+ éve kint van, miért nem tanult meg jobban?
De simán meg lehet érteni, amit mond, vagy amit akar, annak ellenére, hogy nyilván nem egy nyelvzseni. És ez a lényeg.
Szóval szerintem ez egy eltúlzott reakció erre, annak ellenére mondom ezt, hogy ellenzéki érzelmű vagyok.

"De simán meg lehet érteni, amit mond, vagy amit akar, annak ellenére, hogy nyilván nem egy nyelvzseni. És ez a lényeg."
A "simán" az egy eléggé nagy túlzás. Azt megértettem, mikor időpontokról beszélt, ott büszkének is érezte magát, hogy ki tudja mondani, hogy "9 órakor", de a szakaszolás/akadozás, a magának közbeszúrt megjegyzések és hasonlók akkor is nehezítik a megértést, ha egyébként normálisan beszélne.
"Szóval szerintem ez egy eltúlzott reakció erre, annak ellenére mondom ezt, hogy ellenzéki érzelmű vagyok."
Ha ott kellett volna improvizálnia, akkor még egyet is értenék, de az, hogy a papírról sem tudta felolvasni a szöveget érthetően szerintem egyszerűen viszi a pálmát. Főleg ha mellé azt is odateszed, hogy nemcsak egy egyszerű tagról beszélünk, hanem egy delegációvezetőről, volt miniszterről, frakcióvezetőről stb. stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!