Fideszesként mit szólsz DajcsTomi parádés angol nyelvű beszédéhez?
Tízen éve lopja a pénzt prüsszelben és ennyire nem tudott megtanulni beszélni?
És Döbrögi ezt nem szégyelli hogy ezzel a fehér poros nyomival képviselteti a patriótákat? :D
Tompikát nem kell annyira bántani, igazi tehetség kell másfél évtizeden keresztül hümmögéssel és okézással elhitetni, hogy érti is azt, amit egyáltalán mondanak neki.
Képzelj csak bele, ahogy beszélsz vele, ő pedig tágra nyílt retinával csak rád figyel. Azt hihetnéd, hogy teljesen a mondanivalóra fókuszál, közben pedig csak beütött a cucc.
Láttam az RTL híradóban...
Összefüggéstelenül beszélt, aminek se eleje, se vége, a mellette ülő pedig próbált segíteni annak a drogos féregnek.
Tizenéve brüsszeli képviselő, azóta meg kellett volna tanulnia angolul profi nyelven.
És az ilyen kokósok képviselik Magyarországot.
Azért Vida Ildikóról se feledkezzünk meg! 😂😂
"Mar egy párszor volt ez a kérdés"
Tovább lapozol és ennyi!
Kár volt ide kommentelned! 😊
"meg kellett volna tanulnia angolul profi nyelven"
Te a magyarral se boldogulsz...
Egyébként meg nem, szerintem ne azért járjanak ki a képviselők többmilliós fizetésért, hogy megtanulják a nyelvet! Az uniónak minden uniós ország hivatalos nyelve a hivatalos nyelve. Ne vegyük el a szinkrontolmácsok kenyerét!
Mi bajod az anyanyelvemmel?
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne.
Vagy ha gondod van vele, emelj ki olyan szöveget, ami számodra "problémás", ha "nyelvtanárnak" hiszed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!