Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek azzal védik...

A fideszesek azzal védik Deutsch Tamás "angolját", hogy az EU Parlament hivatalos nyelve magyar is. Ez rendben is van, de akkor miért kellett erőltetni az angolt, ami láthatóan nem megy?

Figyelt kérdés

Ezzel szerintem további felesleges szégyent hoztak az országunkra.

Ha lehetett volna beszélni magyarul is, akkor mi a jó büdös francért kellett leégetnie így magát, hogy egy egész országnak is szekunder szégyenérzete legyen?

jan. 29. 09:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Máig emlékszem, hogy Karácsony Gergőnél, mekkora baj volt, hogy alapszinten beszélt csak angolul... a szelektiv memória országa vagyunk.
jan. 29. 09:28
 2/16 anonim ***** válasza:
24%

#1 Nem emlékszel. Nem volt "akkora gond" Karácsonnyal amiatt hogy alapszinten beszéli az angolt. A gond az volt hogy korábban egy állásához behazudta, hogy van nyelvtudása, megfelelő nyelvi végzettsége. Az Oktatási Hivatal vizsgálatot is indított és kiderült, hogy korábban jogtalanul volt alkalmazva az egyetemen, mert nem volt meg az állás betöltéséhez szükséges feltétele.

Nem a nyelvtudásával volt a baj - egy főpolgármesternek nem kell idegen nyelven beszélnie a munkájához, ezt akkor is elmondtuk sokan. Az volt a baj, hogy hazudott a nyelvvizsgájáról. Épp a hozzád hasonlók lovagoltak mindenki nyelvtudásán és kiabálták, hogy egy politikustól aki magasabb szinten van, elvárható hogy jól beszéljen angolul. A miniszterelnököt is állandóan vegzálták, hogy miképpen beszél angolul, pedig folyamatosan, érthetően és jól használja a nyelvet.

A gond ott van, hogy TI használtok kettős mércét, mert ugyanezt a követelést a saját politikusaitokkal szemben soha nem mondjátok ki és most is megy a terelés.

jan. 29. 09:39
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
2, elárulnád kérlekszépen, hogy a nekem cimzett kommented végén, miért többesszámozol le? Miért használ többesszámot? Ez jobb direktivát ad az érveléshez? Vagy úgy érzed, hogy megalázóbb, ha engem letöbbesszámozol? Miért?
jan. 29. 09:43
 4/16 anonim ***** válasza:
49%
#3 Szegény narancskárosult ezekszerint kicsit skizo is bocsáss meg neki.
jan. 29. 09:45
 5/16 anonim ***** válasza:
9%
#3 Mivel névtelen vagy te is - én is - azt teszem amit lehet, egy csokorban kezelem a hozzád hasonlókat. ha nem ezt tenném akkor meg abba kötnél bele, hogy te nem is mondtál olyat ami ....blablabla. Mellesleg ott van a szövegben: "Épp a hozzád hasonlók .." De hát az értő szövegolvasás ezek szerint gond.
jan. 29. 09:46
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

4, nem sértődtem meg, egyszerűen nem értem, hogy milyen vita az, amikor valaki egy darab ember kommentjére, többesszámmal reagál.

Nem értem, miért kell egy komment iróját letöbbesszámozni, korábban sem értettem, de rohadtul zavar.

jan. 29. 09:47
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

5, de attól, hogy ez egy névtelen fórum, miből gondolod azt, hogy a többessámozás, vagy a hozzám hasonlózás helyes?

Attól nem lesz erősebb az érved, hogy letöbbesszámozol, vagy a kommentelőt másokhoz hasonlitod.

jan. 29. 09:48
 8/16 A kérdező kommentje:

Továbbra is várom a fideszesektől a kérdésemre a választ, hogy ezt mégis miért kellett?

Ne beszélj mellé 2-es.

jan. 29. 09:52
 9/16 anonim válasza:
56%

Deutchnak estin van meg a DIPLOMÁJa, valamilyen sport szakon

Nyomorék szarhazi jól beêgett most😁😁😁

jan. 29. 09:53
 10/16 anonim válasza:
40%
Vagy az ecserin
jan. 29. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!