Fideszesként mit szólsz DajcsTomi parádés angol nyelvű beszédéhez?

"Nyelvtanár" vagy, mi?
Úgy vagy te "nyelvtanár", mint én, népszámláló egy lakatlan szigeten...
Akkor fogalmazd meg, milyen nyelvhelyességi hibákat fedeztél fel! 😊
De ha mindenki nyelvhelyességét akarod kritizálni, akkor ezt inkább iskolában tedd, ne itt!
Csókoltatlak Grétsy Lászlóval!😘😘
Te "nyelvtanár"... 😂😂😂😂

Az, hogy ez az alak mit ért meg abból ami körülötte elhangzik, azt csak sejteni lehet...
Mindenesetre: elkaptunk egy levelet, amiben Tompika a Micimackót fordítja angolra, megosztom veletek:
Deutsch Tamás: Micimackó
Van dèj mikor micimackónak nothing drogja nem akad
thinking about tenni kéne something very important
starting tehát malackához, hogy meglesse what he dúz but malackánál éppen akkor nobody in the hauz so well elindult hazafelé miközben sürűn falled the snow eszébe jutott in the almárium may be some ennivaló össze-vissza jump-jump és jó nagyokat lépett s a hidegre való tekintettel sing a song kezdett minél inkább havazik, annál inkább fall the snow minél inkább fall the snow, annál inkább snowing fall the snow and snowing, micimackó kulding fall the snow and snowing, micimackó kulding.

""Nyelvtanár" vagy, mi? ... Te "nyelvtanár"..."
Nem, én nem "nyelvtanár" vagyok, hanem valóban nyelvtanár. (Gyk: nem csak idézőjelben, ami azt sugallja, hogy valójában nem is, hanem idézőjel nélkül vagyok nyelvtanár, vagyis valóban.)
"milyen nyelvhelyességi hibákat fedeztél fel!"
Az előző mondatodban pl. a központozás nem stimmel.

"meg kellett volna tanulnia angolul profi nyelven"
Hol itt a "központozás", vagy miről fecsegsz te? 😂😂😂
Komolyan, nem vagy te százas, az fix!
Ez a GYIK, itt mindenki azt hazud magáról, amit akar, lásd, TE, például... 😊
Ha "nyelvtanár" vagy (szándékosan teszem idézőjelbe), mondd el nekem, mi a "központozás" definíciója a nyelvtanban! 😊
Lássuk, milyen "okos" vagy! 😂😂😂

"Azt se fogtad fel, melyik mondatodról van szó... 🥱"
Nem veszed észre hogy a Fidesz gyakorlatikag saját maga paródiája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!