A 6. Orbán-kormány létrejövésével a Fidesz végérvényesen legyőhetetlenné válik. Ön egyetért ezzel a véleménnyel?
Hiszen az elmúlt 15 évben megpróbálták a Fideszt leváltani balról, jobbról, majd egy összefogás keretében. Most meg egy volt fideszessel próbálják leváltani. Ha ez is bukik, mi marad még?
Akkor már tényleg be van biztosítva Orbán hatalma, aminek akkor lesz vége, ha önként vonul vissza.
"Ha ez is bukik"
Egyelőre úgy néz ki, 16 év után Orbán és diktatúrája fog bukni, de akkorát, hogy a Holdról is látszani fog. De Brüsszelből mindenképpen.
Tegnap belinkeltem egy 2022-es telex cikket az egyik kérdés alá, amely bizonyította, hogy az akkori ellenzéki összefogást túl, a Fideszt pedig alulmérték.
Szóval én erre nem alapoznék, ahogyan nem alapoznék internetes lájokra stb. sem. De te tudod.
Túlmérték, alulmérték, elhiszem.
DE NEM ENNYIVEL ÉS ENNYI IDEIG!!!
A biztos szavazóknál jelenleg 39%:31% a TISZA:Fidesz arány. Tudod mit jelent ez? Azt, hogy a TISZÁnak 25%-kal több biztos szavazója van, mint a Fidesznek!
És a TISZA tavaly tavasz óta folyamatosan erősödik, még csak meg sem torpant, és amióta megelőzte a Fideszt, azóta a Fidesz nem tudja visszaelőzni.
És elemzők szerint a rendezvényeik szervezése (szervezettségben, anyagi háttérben) azt sejteti, hogy a gazdasági szereplők is kezdenek átállni mögéjük a Fidesztől, mert már ők is úgy látják, hogy 2026-tól velük kell majd jóban lenni, nem a Fidesszel.
egyrészt vitatkoznék azon kijelentéseddel, miszerint próbálták leváltani.
az a mértékű kommunikációs deficit, ami a "próbálkozók" részéréről volt tapasztalható szerény véleményem szerint csak módon magyarázható:
1. direkt csinálták
2. teljesen alkalmatlanok
egyik sem ad indokot arra, hogy "próbálták"-nak minősítsük.
másrészt, a Fidesz nem legyőzni kell, hanem nagyon-nagyon legyőzni. ha csak kicsit győzik le, azaz többségbe kerül a másik oldal, annak katasztrofális következményei lesznek. a Fidesz az elmúlt 15 évben folyamatosan kiszervezte a (mindenkori) kormány hatalmát. ez nekik nem jelent problémát, mert a saját, bevált, megbízható embereik ülnek ezeken a pontokon, de egy váltókormány 2/3-os felhatalmazás nélkül csak béna kacsaként fog totyogni és még az sem biztos, hogy kihúzza 4 évig. utána meg jön jön vissza az időközben mennybe ment Fidesz.
a legrosszabb lehetőség nem az, ha 2026-ban sem sikerül legyőzni a Fideszt. a legrosszabb az, ha csak kicsit győzik le.
Szerintem legyőzhetetlenség nincs, a kérdés , hogy le tudja e győzni valaki/ valakik.
Szerintem 2026 ban nem fogják legyőzni a Fideszt, aztán hogy 4-8 év múlva mi lesz, ki tudja megmondani.
Ha nem bukik meg a fidesz,akkor már soha nem is fog, és közel olyan lesz mint Dél Korea,csak várjátok ki a végét.
Hajrá Magyar Péter ♥️🤍💚 Árad a TISZA,s elmossa a mocskos fideszt!☮️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!