Ellenzékiek miért nem tudják elismerni az Orbánkormány érdemeit amellett, hogy utálják a Fideszt?
Pl. most az EU-s csúcson Orbán +3 mrd forintot harcolt ki Magyarországnak, ami tudom, hogy nem egy világsiker, szó sincs erről, de ott az ellenpélda, Klaus Johanis, román államfő, aki végig állt ott, mint a fax a lakodalomban, meg se szólalt, lehet azt se tudta hol van, és hazajött, majd elmondta, hogy 80 mrd-t hozott haza....
Az ilyen érdemeket (amikor valamit jól csinálnak, még 1001 példát fel lehetne hozni), miért nem lehet kiemelni, mint ELVÁRÁST az ellenzék felé?
Én nem fenyezem Moldovát, bár a könyveit imádom...
Ami meg azt illeti, már túl vagyok az ötvenen is tehát nagyjából tudom...hogy változott vagy sem a világnézetem...
1990-ben a Fideszre szavaztam....én ma is ott vagyok ahol akkor voltam...csak ők hagytak el...
31# Én megértelek.
Én meg 47 éves vagyok, és 1990 óta mindig a Fideszre szavaztam, illetve bocsánat, 94 óta, mert 90- ben még éppen nem szavazhattam, de már akkor is velük szimpatizáltam.
És én is ma pontosan ott vagyok, ahol lennem kell, ugyanis ugyanúgy velük változtam, ahogy telt az idő...
En meg nem változtam...
Ezért szégyeljem magam?
Ami nekem 20 évesen fehér volt, azt most is az...
Mert nincsenek.
Ertsd: loposorban nelkul is lehet nem beengedni migriket, ha ezt akarja a tobbseg.
Loposorban nelkul nem nyomna le a melosok fizeteset a szalag mellett a "vendegmunkasnak" becezett gazdasagi bevandorlo. Ami miatt a magyar ember kulfoldre megy, ha meg akarja venni a gyogyszereket a szuleinek, vagy elobb akarja kezeltetni a rakos anyjat, mint mielott az belehalna a korhazi varolistakba.
Loposorban nelkul normalis jobboldal volna -semmi bajom a patriotakkal es a konzervativokkal- es ellenfelkent kezelnenk egymast, nem ellensegekkent.
Loposorban populizmusa nelkul nem lenne eluldozve a fentiek miatt rengeteg magyar, novekedne a szuletesszam es nem lenne par evtized mulva 4-5 milla az orszagon beluli magyarsag letszama.
...ki fogja eltartani az eloregedo tarsadalmat ekkor?
Loposorban nelkul tobb a fizetes, nem szorul ra senki a trollkodasra, arra sem, hogy elhagyja a szeretett orszagat, es normalisan volna a kommunikacio.
Loposorban nelkul tovabba nem lenne fleto sem, mert orbannak kell egyedul, riogatasi celzattal, masnak nem: ezert valtottuk le anno. Azota sem szamoltatta el viktor, navajon miert.
Szeretnem, ha a szo ezen ertelmeben IS hazafiak, faradt trollok stb is kint lennenek ma...
Hiszem, hogy fentiekben fideszes es nemfideszes melyen egyetert, nem is ertem hol van koztunk akkor a kulonbseg.
33# Én egyáltalán nem gondolom azt, hogy emiatt szégyellned kellene magad. Ez a te dolgod. De én sem érzem magam rosszabbnak, hogy az élet bizonyos alapdolgaival kapcsolatban változtott a véleményem huszonöt-harminc év alatt.
Tudod nekem, mivel figyeltem az elmúlt 30 év itthoni politikai világát, szent meggyőződésem, hogy a Fidesz, az a csapat, amely Orbán Viktor körül van, és ő maga is személyesen a legalkalmasabb arra továbbra is, hogy az országot vezesse... De hát ettől szép az élet, hogy nem gondolkodik minden ember ugyanúgy👍
Orbán körüli csapat...ez jó!
Habony, Rogán, Semjén, Matolcsy...ezek a legalkalmasabbak..?
Tudom vakok között félszemű a király...
Az olyan EUS pénzekre gondolsz, amiből az átlag magyar max egy stadiont fog látni a kert végébe' meg Mészáros még kövérebbre hízott képét?
Ha neked erre van igényed ok, de sokunkat ennyivel nem lehet lekenyerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!