Ellenzékiek miért nem tudják elismerni az Orbánkormány érdemeit amellett, hogy utálják a Fideszt?
Pl. most az EU-s csúcson Orbán +3 mrd forintot harcolt ki Magyarországnak, ami tudom, hogy nem egy világsiker, szó sincs erről, de ott az ellenpélda, Klaus Johanis, román államfő, aki végig állt ott, mint a fax a lakodalomban, meg se szólalt, lehet azt se tudta hol van, és hazajött, majd elmondta, hogy 80 mrd-t hozott haza....
Az ilyen érdemeket (amikor valamit jól csinálnak, még 1001 példát fel lehetne hozni), miért nem lehet kiemelni, mint ELVÁRÁST az ellenzék felé?
Nyuszifül te meg én abból a 3 milliárdból nem látsz semmit.
Az marad a bandánál. Ha nem jött volna plusz 3 milliárdal haza, akkor se lenne semmi különös.
"...miért nem tudják elismerni az Orbánkormány érdemeit....?"
A csókosai megtollasodásán kívül milyen érdemei vannak?
Csak ártott az országnak!
Orbán országromboló munkássága mellett eltörpülnek azok a dolgok amelyek tényleg értékelhető demokratikus vagy divatos szóval keresztény emberhez méltó tettek.
Az ahogyan ő fényezi magát még nem jelent semmit. Tudom hogy hatalmas államférfi szeretne lenni, sőt a koronavírus kapcsán megcsillantotta a hadvezéri képességeit is (legalábbis ő így gondolta), de számomra csak egy szimpla tolvaj aki ellopja a magyar emberek pénzét.
De ha majd találkozok igazán értékelhető államférfiúi cselekedetével, akkor szólok.
Tehát a te értékrendedben az a lopás amit a fidesz művel teljesen rendben van ?
Igen én buta ateista proli úgy gondolom, hogy nem illik lopni.
Nem illik ellopni a közpénzt. Azzal jó gazda gondosságával kell bánni.
Ha ebben nem értünk egyet akkor nem tudom nálad hol kezdődik a tisztesség és a becsület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!