Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Index valóban független,...

Az Index valóban független, csak nekem van olyan érzésem, hogy kormányellenes és balra húz?

Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 15:00
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
72%

Az, hogy VALAMILYEN irányultságú, nem azt jelenti, hogy függ valakitől.

Az indexet semmilyen pártközpontból nem irányítják, ez látszik rajta. Ellentétben a ripost, 888.hu, lokál, origo ..... (és még hosszan lehetne sorolni) nevezetű ocsmányságokkal.

2020. júl. 18. 16:27
 12/49 Koplárovics Béci ***** válasza:
30%
Nekem leginkább korunk Hofi Gézájának tűnik.
2020. júl. 18. 16:43
 13/49 anonim ***** válasza:
34%
Ügye van a "lakájmédia", meg van a független objektív újságírás. Legalábbis a függetlenobjektívek szerint.
2020. júl. 18. 18:16
 14/49 anonim ***** válasza:
39%
Függetlenséget arra értik, hogy nagyobb a mozgásterük, mint pl. egy Origós újságírónak. Senki nem korlátozza őket a saját véleményük leírásában, ami viszont már sokszor elfogult. Amúgy az Index egy clickbait szennyportál, ahol a hülyeséget barokk körmondatokba foglalva profi cikknek hazudják. Tudomány, gazdaság, politika, tech mind-mind alacsony színvonalúak, meg se közelítik egyik-másik szakmai portál színvonalát, sokszor angol cikkeket írnak át magyarra úgy, hogy konkrét részeket félreértenek és hibásan írnak le... Erre az antiprofizmusra még ráaggatják a clickbaitet és kész is a 21. századi okádék, amitől az olvasó hű de felvilágosultnak érzi magát.
2020. júl. 18. 19:01
 15/49 anonim ***** válasza:
17%

#7!

Ezzel a linkkel csak azt bizonyítottad, hogy Szily már 11 évvel ezelőtt sem tudott írni. Annyira el van telve magától, hogy csak azt nem veszi észre, hogy alig ír információt. Iszonyatosan vontatott, amit művel.

Amúgy éppen ő volt az, aki a 444-en publikált egy cikket, miután bejelentették, hogy nálunk fog indulni a következő Giro. A cikk másról sem szól, csak arról, hogy mindenki hülye, aki ebben benne volt és ő persze mindent jobban tud.

#14!

Gyakran nehezen tudom eldönteni, hogy a cikkíró magyarul nem tud vagy angolul. Vagy a témát nem érti, amiben ő a szakértő. De valószínűbb, hogy a 3 dolog között és kapcsolat van.

2020. júl. 18. 19:35
 16/49 anonim ***** válasza:
56%
Nem, 15, ezzel a cikkel azt bizonyítottam, amiről szól, még pedig hogy még az Indexesek is úgy gondolták 2009-ben, hogy nem lesz gáz a fidesz-hatalomátvétel (mekkorát tévedtek). Az, hogy ezt nem voltál képes felfogni, hogy nem értetted meg, miről szól a cikk, igazolja azt, amit leírtam. A te esetedben ez azt jelenit, hogy funkcionális analfabéta vagy, illetve hogy alacsony az intellektusod, ezért azt javaslom, hogy ülj vissza egy kicsit az iskolapadba, vagy legalább autodidakta módon művelődj. Valamint azt is bizonyítja a hozzászólásod, hogy a választójogot lehet, hogy még is cenzushoz kellene kötni, még ha én ezzel nem is értek egyet, mert még a hülyéknek is van joga szavazni.
2020. júl. 18. 19:48
 17/49 anonim ***** válasza:
13%

#16/16

Akkora az arcod, mint a csűrkapu, nem tudom, hogy van arcod vadidegenekre ilyeneket írni, de csak saját magadat jellemzed vele.

2020. júl. 18. 20:30
 18/49 anonim ***** válasza:
61%
17, nagy arcom van-nincs nagy arcom, nem tudom, de ha van is, akkor van mire, mert ÉN megértettem ezt a 2009-es cikket szemben sok funkcionális analfabétával.
2020. júl. 18. 20:34
 19/49 anonim ***** válasza:

Nocsak, 2009-ben Szily László még az indexnél volt?

Azóta ugyebár átkerült a 444.hu-hoz. Amit kezdetben az indexszel párhuzamosan olvastam, aztán arról már leszoktam, elsősorban Szily miatt. :-)

2020. júl. 18. 21:14
 20/49 anonim ***** válasza:
26%

A 444-et úgy definiáltam anno, hogy azok mentek át oda, aki még az Indexhez és kevésnek bizonyultak.

Milyen vicces az, hogy véleményt merek mondani az általtok istenített Szilyről és azonnal büdös, bunkó paraszt leszek. Pedig annyit írtam, hogy akitől nagyon el vagytok ájulva, az szeritem kritikán aluli szinten ír. Értem én, hogy magatokra vettétek. Jogos, hiszen az általatok az újságírás csúcsának tekintett Szilyt egy nagy nullának tartom, akkor a rajongóiról sem lehet jobb véleményem. Igaz, nincs is. Aki ezt az önimádó, félművelt bértollnokot tekinti etalonnak, az nálam már minősítette is magát.

2020. júl. 19. 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!