Az Index valóban független, csak nekem van olyan érzésem, hogy kormányellenes és balra húz?
Ez a független szót én nem igazán értem...
Ők nem mennek el szavazni?
Nekem semmi bajom nem lenne, ha kimondanák azt, hogy igen mi baloldaliak vagyunk, az is része a politikának és része is van egy demokráciában, de most azt lehet látni, hogy van a jobboldal, és vannak a függetlenek XD.
Akik szerint az Index balra húz, az vagy nem tud olvasni, vagy tud olvasni, de nem tudja értelmezni amit olvas (vagyis funkcionális analfabéta), vagy még csak egy kisgyerek, aki csak okoskodik a politikában, és fogalma sincs a 2010 előtti időkről, vagy simán csak hazudik.
Az Index 2002-2010 között olyan szinten ütötte az akkori kormányt, hogy arra szavak sincsenek. Én már akkor is politikával foglalkoztam, még pedig hivatásszerűen, emlékszem több olyan baloldali fórumra, rendezvényre, ahol elhangzott az a mondat, hogy "- Remélem nincs a teremben Indexes újságíró!". Csak hát ilyenek ezek az (ál)konzervatívok (A fidesz mint konzervatív, szegény igazi konzervatívok! :( ), ezeket már mind elfelejtették, és amikor az Index előveszi a baloldali kormányzást fényévekkel meghaladó fideszes disznóságokat, akkor rögtön "- Balliberális médiatúlsúly!"-t kiáltanak.
Az itt leírtakat százhuszonnyolc cikkel alá tudom támasztani ha kell, de egyelőre legyen csak egy, 2019. októberből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!