Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a politikusok...

Magyarországon a politikusok hogyan hozták össze azt,hogy van egy csomó ingatlanuk ? (lakás,ház,nyaraló stb...)

Figyelt kérdés
És amiket még be sem vallottak.
2020. júl. 14. 19:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
négyesnek üzenem,hogy akkor ne hidd el és kész. Pedig így van. Nyolcas szerintem meg nem erre tettem fel a kérdést. Arra tettem fel,hogy megtudjam ezt. Én mint átlag munkavállaló nekem még 1 lakást sem sikerült összehoznom . Nem hogy több ingatlant .
2020. júl. 14. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Én tudok mondani most név nélkül most egy olyan Fideszes politikust aki ahogy belépett a Fideszbe 2 év alatt a romhalmaz régi épitésű házát kompletten felújitotta kivűl belül, ez a felújitás milliókban volt mérhető mivel a tégláig le volt rohadva az épület kivűl - belül most meg mintha új lenne kivűl - belül,rá sem lehet ismerni a házra

Most meg vett a feleségének egy új 6,5 milliós autót

Mindezt két év alatt

És még ez az ember nem is tölt be nagy tisztséget a Fideszben, szóval nemtudom mi lenne ha valami nagyobb valaki lenne a pártban akkor mennyi pénzt kaszálna

2020. júl. 14. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:

""Én tudok mondani most név nélkül most egy olyan Fideszes politikust""

Én pedig tudok olyan MSZP-és politikust aki belépet az MSZP-ébe és egy év sem kellet felújította a házát de tudok olyan jelenleg is tisztségét töltő Jobbikos politikust akit már másodszor választottak meg polgármesternek Borsodban egy városban. Amióta polgármester a háza úgy néz ki mint egy palota és félévente veszi az új autókat. Ja és 20 ezerért kibérelheti az uszodát magának és barátnőjének.

2020. júl. 15. 20:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Sunyi tahó fideszes troll a 13-as. Mindkét csoportban vannak ilyenek. Fidesz és nem fidesz között is. Lop minden politikus ,csal és hazudik !
2020. júl. 16. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!