1/44 meszike91 válasza:
Azok alapján amit tomcat mondott róla nem egy szimpatikus figura.
2/44 anonim válasza:
Majd meglátjuk!
Egyenlőre (nem tudni milyen okokból) egy "ejnye-bejnyét" sem mond a regnáló rezsimre. (Ugyanúgy, mint az őt támogató Kuruc.info is.)
3/44 anonim válasza:
1-es!
Te téged ilyen könnyű félrevezetni? tomkat hihetőbb ember, mint Torozckai?
Jó emberismerő lehetsz! :)
4/44 meszike91 válasza:
Mindenképp hihetőbb. Már csak azért is, mert nem politikus. Toroczkai és köre meg most gőzerővel támadják a Jobbikot, de akkor még nekik is jó volt a néppártosodás amikor parlamenti helyet adott nekik...
5/44 anonim válasza:
Szerintem, te a nagy mesemondó tomkat nélkül is utálnád Toroczkait.
De hát, ez a te privát jogod!
6/44 anonim válasza:
Nekem inkább nem szimpatikus, függetlenül ettől a másik nem szimpatikus véleményétől 🤫
7/44 anonim válasza:
A kormány ügyeletes széljobber bohóca.
8/44 anonim válasza:
Gerinces, igaz magyar ember, aki a hazáját szolgálja és nem külföldi érdekeket. Ritka az ilyen politikus.
9/44 anonim válasza:
Számomra egyre szimpatikusabb.
( Hallottam azt a Tomkat valakit)
10/44 anonim válasza:
Hogyan higgyek egy embernek, ha még a neve sem igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!