Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egyes emberek saját gyerekeiket is "elcipelik" a Pridra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 21:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ miért: balhézni, vagy mert érdekli a téma?
2020. jún. 26. 07:29
 32/38 A kérdező kommentje:

"Vallási fanatizmussal átitatott szektákba hurcibálják a gyerekeiket."Ameddig nem jogellenes az a dolog, ahová hurcolják, legyen az templom, prájd vagy békamenet, ameddig az esemény hatóságilag engedélyezett, be van jelentve és betartja a törvényeket, addig senkinek semmi köze a dologhoz."

Na Neked a kereszténységet is bele kellett keverned.

Ha belehoztad, mesélj a tüncikrôl és a kockás inges iskola "sztrájk"ról 😂...márcsak a vöröscsillag és az ûttorô felszerelés hiányzott volna róluk. 😀

2020. jún. 26. 07:40
 33/38 anonim ***** válasza:
24%

"egyes emberek"

A fenti két szóból, csak az első igaz!

2020. jún. 26. 08:41
 34/38 anonim ***** válasza:
55%

Mert a szüleik ettől érzik kivételesnek magukat .

Szerintem egy gyereknek nincsen semmi keresnivalója ott,ahogy más tüntetésen ,vagy felvonuláson sem . Nem vagyok homofób , mondjuk az én meleg barátaim sem járnak a pride-ra .

Egy gyerek legyen gyerek ,ne politikával,nemi identitással,meg egyenlőséggel foglalkozzon szerintem . Ráadásul az elsődleges példa számára a szülő,ha te kedves és elfogadó vagy a melegekkel,a gyereked is az lesz ,semmi szükség ilyen helyen mutogatni őket,nem tartom normálisnak .

2020. jún. 26. 11:33
 35/38 anonim ***** válasza:
72%

Miért, kiknek a gyerekeit kellene elcipeljék, ha nem a sajátjaikat?

Én abszolút nem örülnék, ha az enyémeket cipelnék, az engedélyem nélkül!

Szóval abszolút helyeslem, hogy csak és kizárólag a saját gyerekeiket cipeljék!

2020. jún. 26. 16:05
 36/38 anonim ***** válasza:
54%

"Na Neked a kereszténységet is bele kellett keverned."

Nyugtass meg, hogy nincs alapfokú magyar érettségid sem, mert szövegértelmezésből bukóra állsz!

A fanatikus szekták mióta fedik le a kereszténység fogalmát?

2020. jún. 26. 16:10
 37/38 anonim ***** válasza:
26%
Undorodom tőletek. (Mármint a kérdezőtől és a hozzá hasonló válaszolóktól.)
2020. jún. 27. 03:17
 38/38 anonim ***** válasza:
42%
Akkor miért vagy még itt? Ott a virágzó nyugat, körbecsókolnak majd - legalábbis nyilvánosan - :D
2020. jún. 27. 03:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!