Mi a véleményetek arról, hogy egyes emberek saját gyerekeiket is "elcipelik" a Pridra?
"Vallási fanatizmussal átitatott szektákba hurcibálják a gyerekeiket."Ameddig nem jogellenes az a dolog, ahová hurcolják, legyen az templom, prájd vagy békamenet, ameddig az esemény hatóságilag engedélyezett, be van jelentve és betartja a törvényeket, addig senkinek semmi köze a dologhoz."
Na Neked a kereszténységet is bele kellett keverned.
Ha belehoztad, mesélj a tüncikrôl és a kockás inges iskola "sztrájk"ról 😂...márcsak a vöröscsillag és az ûttorô felszerelés hiányzott volna róluk. 😀
"egyes emberek"
A fenti két szóból, csak az első igaz!
Mert a szüleik ettől érzik kivételesnek magukat .
Szerintem egy gyereknek nincsen semmi keresnivalója ott,ahogy más tüntetésen ,vagy felvonuláson sem . Nem vagyok homofób , mondjuk az én meleg barátaim sem járnak a pride-ra .
Egy gyerek legyen gyerek ,ne politikával,nemi identitással,meg egyenlőséggel foglalkozzon szerintem . Ráadásul az elsődleges példa számára a szülő,ha te kedves és elfogadó vagy a melegekkel,a gyereked is az lesz ,semmi szükség ilyen helyen mutogatni őket,nem tartom normálisnak .
Miért, kiknek a gyerekeit kellene elcipeljék, ha nem a sajátjaikat?
Én abszolút nem örülnék, ha az enyémeket cipelnék, az engedélyem nélkül!
Szóval abszolút helyeslem, hogy csak és kizárólag a saját gyerekeiket cipeljék!
"Na Neked a kereszténységet is bele kellett keverned."
Nyugtass meg, hogy nincs alapfokú magyar érettségid sem, mert szövegértelmezésből bukóra állsz!
A fanatikus szekták mióta fedik le a kereszténység fogalmát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!