Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egyes emberek saját gyerekeiket is "elcipelik" a Pridra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 21:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
55%

Láttatok már Budapesten pride-ot az utobbi 5 évben?

Már rég nem olyan, hogy fecskébe riszálják magukat, meg műf@sszal rohangálnak...netre szokott 24.hu, index képeket felrakni róla, azokról nekem az ugrik be, hogy a felvonulók 90%a feltűnés mentes mosolygó fiatal, egy részül nem is homokos, csak valami rokonát, haverját kísérte el. Van 10% genderbajos nőnek öltözött személyiségzavaros, pár leszbi emo lány, pár rózsaszin pólós fiú.

Gyerekemet én se vinném ki ez utóbbiak miatt, de itt egyesek nagyon el vannak tajolódva a pride-al kapcsolatba. :D

2020. jún. 25. 22:45
 22/38 anonim ***** válasza:
21%

19. Nem az a vágya, nyilván. De a gyerekeket ha csak odavinnék, ami a vágyuk, akkor egy jó részük iskolába sem járna.

Minket pl. suliból 2004-ben kivittek élőláncot alkotni a határon túliakkal, amikor eu belépés volt. Szerinted az melyikünket érdekelte vagy a tanárok közül kit érdekelt az, hogy mink ezt magasról szarjuk le? Akkor is élőláncot kellett alkotni. És most sorolhatnám a rakás rohadt unalmas programot, ahova iskola vagy szülők miatt kellett menni.

Ha én szülő lennék, akkor biztos nem kényszeríteném rá, mert tudom, hogy a nyáron lenne jobb dolga is, de attól ez még nem károsabb neki, mint a többi hülyeség.

2020. jún. 25. 22:49
 23/38 anonim ***** válasza:
59%

Két Manager beszélget a bankban.

-Te képzeld. Most hívtak a korházból. Apa lettem. Olyan csodálatos érzés!

-Gratulálok. Na és fiú vagy lány?

-Azt majd eldönti 18 évesen

2020. jún. 25. 22:50
 24/38 anonim ***** válasza:
65%
Nem hogy gyerekeknek,de az egész homokozó show-nak nincs helye közterületen!
2020. jún. 25. 23:32
 25/38 anonim ***** válasza:
64%
Jó a kedvencem az, amikor pár éve az ellentüntetők is vittek gyereket és tanította, hogyan kell bemutatni.
2020. jún. 26. 00:42
 26/38 anonim ***** válasza:
71%
Vicc kategória az egész. A gyereknek még azt mondják a gólya hozza a kistesót, mert nem tudhatja mi az a szex, de egy iylen felvonulásra ki kell vinni. Aztán megkérdi majd, miért is a felvonulás, akkor mondják nekik, hogy tudod ezek a bácsik egymás hátsójába teszik a pisilőjüket, és együtt most parádéznak vagy mi?
2020. jún. 26. 02:44
 27/38 anonim ***** válasza:
41%

Engem nem zavarnak a melegek egyáltalán és úgy a Pride sem. Egy évbe egyszer ők is mért ne bulizhatnának egy jót? Ha ettől ők jobban érzik magukat akkor miért ne. Attól, hogy más a szexuális irányzatuk attól ugyanolyan emberek. Heterók között is van egy csomó furcsa nemi életű pl. elhidegült tőle az asszony és már több éve nem volt szex, stb.

Arra meg hogy mért visznek gyereket a pridrera, szerintem ez idehaza nem annyira jellemző mint külföldön.

2020. jún. 26. 02:52
 28/38 anonim ***** válasza:
54%
Mert ez nem a buliról szól, hanem nyafognak, hogy jajj miért nem fogadják el őket, amiért meg sokkal többet tehetnének azzal, ha szépen csendben maradnának, akkor a bánat sem foglalkozna velük.
2020. jún. 26. 02:57
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Amikor az állását félti, és amiatt viszi a gyereket, az a legszörnyűbb. Valószínűleg ezért dolgoznak főleg családtalan emberek a szponzoráló nagycégeknél, mert ahogy családot alapítanak, nem vállalják a részvételt. Kilépnek vagy nem mennek el, és kirúgják őket.
2020. jún. 26. 03:38
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy szerintem senki se szóljon bele mások gyereknevelési szokásaiba. Arról is megvan a véleményem, hogy egyesek pártpolitikai rendezvényekre, tüntetésekre, könnyűzenei fesztiválokra, vallási fanatizmussal átitatott szektákba hurcibálják a gyerekeiket.

Nem értek egyet vele, de nem ugatok bele - én is az enyémet úgy nevelem, ahogy jónak látom.

Ameddig nem jogellenes az a dolog, ahová hurcolják, legyen az templom, prájd vagy békamenet, ameddig az esemény hatóságilag engedélyezett, be van jelentve és betartja a törvényeket, addig senkinek semmi köze a dologhoz.

2020. jún. 26. 04:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!