Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja Soros Györgyöt a...

Miért utálja Soros Györgyöt a kormány és az ország és miért pont őt?

Figyelt kérdés

Mit tett, amiért "utáljuk"? Részt vett a politikában? Vagy mivel rosszabb ő, mint a többi gazdag: Gattyán, Bige, Csányi, vagy cápáink: Fehér Gy. Balog P. Balogh L. Moldován A. Apró A. Tomán Sz?

Miért választotta ki őt a kormány, miért ő a közellenség?

Kérlek tárgyilagosab válaszoljatok, nem akarok komment háborút, hogy a gonosz kormány gonosz ellenzék, gonosz baloldal, gonosz jobboldal. Próbáljunk meg érzelemmentes, tárgyilagos beszélgetést folytatni.

Köszönöm!

2020. jún. 23. 20:38
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
68%

"A vagyona papíron az ügyeskedések miatt nem látszik."

Ahogy a többi több ezer, százezer más befektetőknek, tőzsdézőknek. És, ahogy Mészárlos Lőrincznek is ügyeskedésekkel van vagyona, meg ahogy Orbán Viktor is ügyeskedésekkel a miniszterelnök. Ilyen a világ. Mindenki ügyeskedik. Ez nem büntetendő. Ne neked kár magyarázni.. Csőlátásnak ez a hátránya, ugye? Nem látsz csak egyenesen előre, de ha kicsit félretekintenél látnád a valóságot.

2020. jún. 24. 17:22
 32/41 A kérdező kommentje:

Ennyi dolgonak én nem néztem utána Sorosról, de mindenkinek köszi a tanácsokat. Hát, ha tényleg kitiltották az nem túl jó jel, de azt sem értem, hogy neki miért jó, ha meggyengít országokat. Nem hiszem, hogy bárkinek is ez a hobbija :D.

A civil szervezetek működésébe nem látunk bele, erről nincs véleményem.

És igen, sajnos mindenki ügyeskedik úgy ahogy az utolsó és az utolsó előtti válaszoló írja. Gazdag emberek is, mint ML, de cégek is, mint a Google, Amazon.

2020. jún. 24. 23:33
 33/41 anonim válasza:
26%

32.

A pénz. Mint mondtam korabban, mi nem latunk sajna a dolgok moge, de ez neki jovedelmezo valahogyan

2020. jún. 25. 10:32
 34/41 A kérdező kommentje:
Jó, ezt elhiszem, de mi van az EU-val és Junckkerrel? Ők nem hiszem, hogy beálltak a kormány mögé. Csodálkozom is, hogy Magyarország nem kapott komolyan retorziókat a Junker és EU ellenes plakátok miatt, én kicsit féltem is, hogy kirúgnak minket. Ők hogy hogy nem tesznek semmit? Nem zavarja őket, hogy gyűlöletet terjesztenek róluk?
2020. jún. 25. 15:37
 35/41 anonim ***** válasza:
36%

""Senki sem tüntet Soros György ellen. Sőt a vagyona elenyésző""

Ezen az oldalon is vannak Soros aktivisták - Vigyázat!!!!

2020. jún. 25. 22:49
 36/41 A kérdező kommentje:
Ja, meg gyíkemberek is :D
2020. jún. 25. 23:21
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi a természet elrendezi ezt is.
2020. jún. 25. 23:24
 38/41 A kérdező kommentje:
Felőlem tegye :)
2020. jún. 25. 23:30
 39/41 anonim ***** válasza:
76%
Mert a kormány gyűlölet és hazug politikára építkezik, ez élteti és tartja fent. Tehát kellett keresni egy embert ellensségképpen akit lehet helyettük okolni, köpködni, aki magyar, ráadásul egy piszkosul gazdag zsidó.
2020. jún. 30. 02:15
 40/41 A kérdező kommentje:
És lesz következő is? A másik, hogy miért nem egy másik embert választottak? Miért nem Gattyán például?
2020. jún. 30. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!