Miért utálja Soros Györgyöt a kormány és az ország és miért pont őt?
Mit tett, amiért "utáljuk"? Részt vett a politikában? Vagy mivel rosszabb ő, mint a többi gazdag: Gattyán, Bige, Csányi, vagy cápáink: Fehér Gy. Balog P. Balogh L. Moldován A. Apró A. Tomán Sz?
Miért választotta ki őt a kormány, miért ő a közellenség?
Kérlek tárgyilagosab válaszoljatok, nem akarok komment háborút, hogy a gonosz kormány gonosz ellenzék, gonosz baloldal, gonosz jobboldal. Próbáljunk meg érzelemmentes, tárgyilagos beszélgetést folytatni.
Köszönöm!
"A vagyona papíron az ügyeskedések miatt nem látszik."
Ahogy a többi több ezer, százezer más befektetőknek, tőzsdézőknek. És, ahogy Mészárlos Lőrincznek is ügyeskedésekkel van vagyona, meg ahogy Orbán Viktor is ügyeskedésekkel a miniszterelnök. Ilyen a világ. Mindenki ügyeskedik. Ez nem büntetendő. Ne neked kár magyarázni.. Csőlátásnak ez a hátránya, ugye? Nem látsz csak egyenesen előre, de ha kicsit félretekintenél látnád a valóságot.
Ennyi dolgonak én nem néztem utána Sorosról, de mindenkinek köszi a tanácsokat. Hát, ha tényleg kitiltották az nem túl jó jel, de azt sem értem, hogy neki miért jó, ha meggyengít országokat. Nem hiszem, hogy bárkinek is ez a hobbija :D.
A civil szervezetek működésébe nem látunk bele, erről nincs véleményem.
És igen, sajnos mindenki ügyeskedik úgy ahogy az utolsó és az utolsó előtti válaszoló írja. Gazdag emberek is, mint ML, de cégek is, mint a Google, Amazon.
32.
A pénz. Mint mondtam korabban, mi nem latunk sajna a dolgok moge, de ez neki jovedelmezo valahogyan
""Senki sem tüntet Soros György ellen. Sőt a vagyona elenyésző""
Ezen az oldalon is vannak Soros aktivisták - Vigyázat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!