Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja Soros Györgyöt a...

Miért utálja Soros Györgyöt a kormány és az ország és miért pont őt?

Figyelt kérdés

Mit tett, amiért "utáljuk"? Részt vett a politikában? Vagy mivel rosszabb ő, mint a többi gazdag: Gattyán, Bige, Csányi, vagy cápáink: Fehér Gy. Balog P. Balogh L. Moldován A. Apró A. Tomán Sz?

Miért választotta ki őt a kormány, miért ő a közellenség?

Kérlek tárgyilagosab válaszoljatok, nem akarok komment háborút, hogy a gonosz kormány gonosz ellenzék, gonosz baloldal, gonosz jobboldal. Próbáljunk meg érzelemmentes, tárgyilagos beszélgetést folytatni.

Köszönöm!

2020. jún. 23. 20:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
70%
Kellett egy gazdag magyar ember aki külföldön lakik, akit lehet szedni következmények nélkül. Ennyi. Ha itthon kerítettek volna valakit már rég véget ért volna a bírósági tárgyalások a kormány ellen úgy hogy a kormány bukott rajta.
2020. jún. 23. 20:39
 2/41 anonim ***** válasza:
35%
Szedni = szidni
2020. jún. 23. 20:40
 3/41 A kérdező kommentje:

De akkor Soros miért nem perli be a kormányt? Pl. az EU-nál? Úgyis gazdag, befolyásos, gondolom ügyvédre is telik neki.

(halkan megjegyzem, én is a "tárgyilagosabb" szót 2 bével akartam írni, és a kommentháború szó is egy szó, de már mindegy. Reméljük az önjelölt nyelvtantanárok nem veszik észre/kötnek bele :D)

2020. jún. 23. 20:43
 4/41 anonim ***** válasza:
78%
Minek tegye? Semmivel nem befolyásolja az életét és az üzleteit. Engem sem érdekelne, ha egy gazdag ember lennék Amerikába és a magyar kormány álhíreket kreálna körém. Úgyse jönnék vissza. :)
2020. jún. 23. 20:55
 5/41 anonim ***** válasza:
41%
Az is lehet, hogy megbeszélték és azért csinálják. Soros segíti Viktorékat. Jóba voltak ezelőtt. Soros végig támogatta őket. Amerikában is. :) Szóval puszi pajtársak. Hírtelen meg ő lett a közellenség? Fura nem?
2020. jún. 23. 20:56
 6/41 anonim ***** válasza:
73%

Gyuri bácsi ideológiailag eléggé elkötelezett ráadásul pont ellentétesen mint a Fidesz. Mivel magyar/európai származású így ide is szívesen ad "tanácsokat" illetve egy csomó "civil"(azért idézőjel, mert ha valaki fizet neked azért, hogy azt hidd amit hiszel akkor az szerintem már inkább egy cég ami nem egy terméket hanem egy ideológiát "árul") szervezetet pénzel amiknek a kormányéval ellentétes céljaik vannak.

Egységet sajnos manapság sokkal könnyebb valami ellen mint valami mellett kovácsolni, Soros meg ilyen szempontból tökéletes célpont. Megtestesít valamit ami ellen küzd a kormány de azért annyira nem fajsúlyos személy, hogy félni kéne tőle, hogy visszavág valamilyen szinten.

2020. jún. 23. 20:58
 7/41 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is ez a gyanúm, amit az 5-ös ír. Nagyon fura ez a "játék". De megkockáztatom, hogy ez helyben, az általuk sokszor elővett más pártokkal szemben is fennállhat ez a "kéz kezet mos" dolog.
2020. jún. 23. 21:00
 8/41 anonim ***** válasza:
83%

Ez az egész politikai játszma, olyan mint a Kártyavár. Így se úgyse tudjuk meg. Nem kell hinni se az ellenzéknek, se a kormány oldalnak. A politikusok mindig hazudnak. Mindegy, hogy az Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc vagy más személy. Egyik politikai párt sem a köznép érdekét fogja nézni, hanem a sajátját. Rengeteg könyv és jó sorozat van, amit meg lehet tekinteni. Az Aranyélet is nagyon jól bemutatja a magyar politikát - gondolom sokatok látta.

Egy politikus szavában sem szabad vakon hinni és az a baj, hogy ezt mind a Fidesz, mind az ellenzéki oldalon megcsinálják.

2020. jún. 23. 21:03
 9/41 anonim ***** válasza:
26%
Mert nem érdektelenségből szerepel a vén búzák az elmúlt években a civilizáció tönkretételében.
2020. jún. 23. 21:15
 10/41 A kérdező kommentje:

4: Én magamból indulok ki, engem zavarna, hogy ellenem uszítanak, mocskolják a nevem, meg az arcképem, ehhez semmi joga senkinek. (tök mindegy ki milyen ideológiát követ) Nem tudom elképzelni, hogy őt ez nem zavarja.

5: Igazad lehet, de Sorosnak ez miért éri meg, hogy jön ki belőle pozitívan? Mivel lesz..rja az öreg, hogy miket terjesztenek róla, ezért valószínű, hogy ez lehet az igazság.

6: nem befolyásos? Ha akrná, szerintem tönkre is tehetné a kormányt. Gondolj bele mennyi péne és milyen kapcsolatai vannak. Amerikai kapcsolati tőke, talán EU-s politikusok. Ideológiailag gondolom a migráció mellett elkötelezett, vagy nem tudom mire gondolsz. Nem nagyon olvasok róla, mert csak politikai, uszító cikkeket találok, én pedig a tárgyilagos, nyugodt hangvételű cikkeket szeretem. Ha nem értünk vele egyet, semmi gond, de én nem szeretem, mikor egy másik emberről/személyről úgy beszélnek, mint akit a s...ggükből rántottak ki.

7:igazad lehet, én nem látom át sajnos az iléyen politikai összefüggéseket. Lehet el kéne olvassak egy könyvet a témáról :D

8: neked is igazat adok. Nekem szvsz az ellenzék picit hitelesebb, de szerintem csak az ő hazugságaik nehezebben átlathatóak. Én megmondom őszintén a Parlamentben a kultúrálatlan, gettós beszédet nem bírom. Meg egymás alázását, a vitakultúra hiányát. Érdekel a politika alapszinten, de ezért nem foglalkozom vele, nézek TV-t vagy beszélgetek róla. (ez most kivételes alkalom)

Az Aranyéletet nem láttam, majd lehet, hogy megnézem, csak most nagyon sok sorozatot nézek egyszerre. :) Neked is igazat adok 8-as, egyetértek veled.

2020. jún. 23. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!