Szerintetek Soros Györgyöt rá lehetne valahogy venni, hogy adjon interjút egy magyar youtubernek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 23:53
2/13 anonim válasza:
Nem gondolom hogy a politikai emberek ilyesmivel foglalkoznanak de ki tudja barmi lehet. Ha felkeresed mindenkep probald meg ;)
3/13 anonim válasza:
a ballerek szerint egy szenilis vén ember aki már alig él, azért jár állandóan knzultálni az uniós marxistákhoz, mert nem elég pépes az uniós exportkrumplipüré
4/13 anonim válasza:
Szerintem van jobb dolga is, de egy próbát megér, hátha.
5/13 anonim válasza:
Rá. Soros pénzért még az annyát is megbaxná ha élne. Olyat te nem fudsz leírni amire ne lehetne rávenni.
6/13 anonim válasza:
mivan balpincsik? megsértettem a gazdit?
7/13 anonim válasza:
A héten kerítést bont Gyurcsánnyal meg Vonával, talán a hétvégén ráér.
8/13 anonim válasza:
Pl Merkel adott interjút youtubernek. Vajon Orbánt rá lehetne venni?
9/13 anonim válasza:
Van jobb dolga, pl még több pénzt lopni legalizált közgazdasági mechanizmusokon keresztül.
10/13 anonim válasza:
Nekem a szomszédom irodában melózik, állambácsinál. Nem szakítja meg magát. Nehezen hiszem el, hogy pénztárosként elmenne dolgozni. Jó az ott neki, megszakadnia nem kell.
És nem csak ő ilyen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!